Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul de la Oneşti i-a pus pe muncitorii luați ostatici să-şi sune familiile înainte să moară

Criminalul de la Oneşti i-a pus pe muncitorii luați ostatici să-şi sune familiile înainte să moară

Detalii halucinante ies la iveală după tragedia cumplită de la Onești! Înainte de a-i ucide, criminalul i-a pus pe muncitorii luați ostatici să-și ia adio prin telefon de la familiile lor.

Ies la iveală tot mai multe detalii dureroase despre tragedia de la Onești. Familiile celor doi muncitori au aflat prin telefon chiar de la victimele lui Gheorghe Moroșan că vor sfârși.

Muncitorii luați ostatici, adio prin telefon de la familii

Tragedia de la Onești continua să șocheze România! Apar detalii cutremurătoare de la oră la oră despre acțiunile criminalului care i-a ucis cu sânge rece pe cei doi muncitori care renovau apartamentul.

Din ultimele informații, bărbatul în vârstă de 68 de ani i-a lăsat pe cei doi muncitori luați ostatici să-şi ia adio de la familiile acestora.

S-a aflat acum că Gheorghe Moroşan i-a lăsat pe cei doi să sune acasă înainte să moară.

Cei doi muncitori care lucrau la apartamentul din Oneşti au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de bărbatul de 68 ani, care era fostul proprietar al locuinței în care aceștia făceau reparaţii.

Mai multe ore la rând, la faţa locului s-au deplasat forţe de ordine impresionante, însoțite de un negociator, și au încercat să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile de a-i ucide pe cei doi muncitori.

Reamintim că, după mai multe ore de când au fost ținuți ostatici, unul dintre muncitori a încercat să îl atace pe bărbatul care îi amenința cu moartea.

În acel moment, victima a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat ținut ostatic.

Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresorul de 68 de ani.

Una dintre victimele lui Gheorghe Moroșan a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital.

Criminalul din Onești, operat de urgență

Au apărut și ultimele informații despre Gheorghe Moroșan, internat de urgență pentru a fi operat, după ce a fost împușcat de forțele de intervenție. În prezent, bărbatul de 68 de ani este ținut sub pază în spital, el urmând să fie audiat abia după externare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: