Redactia.ro
Home » Homepage » Criminalul din Onești a fost operat de urgență. Care este starea lui

Criminalul din Onești a fost operat de urgență. Care este starea lui

Criminalul din Onesti

Criminalul din Onești, Gheorghe Moroșan, a fost operat de urgență, luni seară, după ce a fost împușcat de nouă ori, de către oamenii legii, în timpul intervenției. Starea lui este una stabilă acum și se află internat la Secția de Terapie Intensivă, fiind și intubat. Ce se va întâmpla cu el după ce va ieși din spital?

Criminalul din Onești a fost operat de urgență. Care este starea lui

Criminalul din Onești a ajuns la spital, luni seară, și operat de urgență, după ce polițiștii l-au împușcat de nouă ori, cu bile de cauciuc, după ce a ucis doi muncitori, în fostul său apartament. În prezent se află intubat la Secția de Terapie Intensivă și este sub supraveghere medicală, informează Antena 3.

„Agresorul a ajuns extrem de agitat, însoţit de Poliţie. Prezenta multiple plăgi prin împuşcare. A fost evaluat în CPU (n.r. Compartimentul de Primiri Urgenţe), după care a fost preluat de echipa chirurgicală în vederea explorării şi monitorizării ulterioare. S-a intervenit chirurgical, s-a efectuat o laparatomie, pacientul prezenta nouă orificii, nouă traiecte. S-au extras acele, a fost împuşcat cu bile de cauciuc, s-au extras. După care, pacientul a fost internat pe Reanimare în vederea monitorizării. În momentul de faţă este intubat, ventilat mecanic, este stabil hemodinamic. Colegii mei vor decide, în funcţie de evoluţia stării dumnealui, când va fi detubat”, a declarat dr. Anamaria Bălcescu, directorul medical al Spitalului Oneşti.

Una dintre soțiile muncitorilor înjunghiați lucrează la spitalul unde este internat criminalul

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu 55 de ani, sunt cei doi bărbați pe care i-a ucis Gheorghe Moroșan. La Spitalul din Onești, acolo unde se se află criminalul, lucrează ca asistentă soția lui Dan Pătatu.

„Legea este proastă. Dacă ar fi fost cadru legal să permită ca un lunetist să-l împuşte, treaba ar fi fost rezolvată repede“, este de părere primarul din Oneşti.

Criminalul din Onești urmează a fi arestat pentru 30 de zile

După ce va ieși de la Terapie Intensivă și starea lui va fi una mai bună, Gheorghe Moroșan are de dat explicații în fața oamenilor legii. Faţă de el anchetatorii nu au luat deocamdată măsuri preventive și nu a fost nici audiat. Conform legii, urmează ca după externare să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Între timp, soţia sa a fost arestată preventiv de către Judecătoria Oneşti, dar decizia instanţei nu este definitivă. Femeia este acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate. Polițiștii au identficat în geanta ei mai multe coliere din plastic, similare cu cele folosite de Gheorghe Moroşan pentru a-i lega pe cei doi electricieni.

Gheorghe Moroșan a mai fost condamnat și în trecut

Nu este prima oară când bărbatul de 68 de ani are probleme cu legea. În trecut, a mai avut patru condamnări, în anii: 1987, 1991, 1993 și 2001. Pentru ultima din urmă a fost condamnat din cauză că a fost prins la volan sub influența alcoolului. Reamintim că Gheorghe Moroșan și-a pierdut apartamentul în urmă cu 11 ani, în urma unei sentințe judecătorești, iar de atunci nu a mai avut liniște.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: