Redactia.ro
Home » Știri » Agresorul din Onești a lăsat o scrisoare prin care îi indică pe toți cei care i-au făcut rău. Ce scrie în mesajul lui Gheorghe Moroșan

Agresorul din Onești a lăsat o scrisoare prin care îi indică pe toți cei care i-au făcut rău. Ce scrie în mesajul lui Gheorghe Moroșan

GALERIE FOTO (2) Agresorul din Onești a lăsat o scrisoare prin care îi îndică pe toți cei care i-au făcut rău

Agresorul din Onești a lăsat o scrisoare prin care îi îndică pe toți cei care i-au făcut rău. Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești, a lăsat un mesaj prin care a numit persoanele care i-au făcut rău și care ar trebui să plătească. În scrisoarea sa, agresorul explică mecanismele prin care a fost lăsat fără apartamentul în care i-a ucis pe cei doi muncitori.

Agresorul din Onești a lăsat o scrisoare prin care îi indică pe toți cei care i-au făcut rău. Ce scrie în mesajul lui Gheorghe Moroșan

Agresorul din Onești a lăsat o scrisoare prin care îi îndică pe toți cei care i-au făcut rău. Uciderea celor doi muncitori din Onești a revoltat întreaga țară. Agresorul Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani i-a ucis pe cei doi electricieni care se aflau în fostul său apartament pentru a repara imobilul. Înainte de a recurge la acest gest șocant, agresorul a lăsat o scrisoare prin care explică modul prin care a fost lăsat fără apartamentul de la Onești.

Conform acestuia, apartamentul i-a fost luat pe baza unor abuzuri. Bărbatul a redactat o listă lungă în care a enumerat numele mai mult persoane vinovate că i-au trimis viața. Scrisoarea se încheie cu o amenințare clară la adresa vinovaților dar și cu un avertisment șocant: ”sper să nu ajung să fiu acuzat de terorism”. Mesajul respectiv a fost scris în urmă cu cinci ani și transmisă mai multor jurnaliști importanți din țară, în încercarea disperată de a fi auzit. În perioada 2002-2010, presa locală a scris despre situația soției lui Gheorghe Moroșan, condamnată pentru dispariția mai multor tone de materiale din gestiunea combinatului la care lucra.

Bărbatul acuză autoritățile de toate problemele lui

În scrisoarea sa, bărbatul a spus că autoritățile au năvălit în casa sa pentru a face executarea silită. Mai departe, Moroșan a spus că s-a adresat mai multor persoanje importante a statului pentru a-l ajuta. „În contiuare m-am adresat și altor bandiți pe care noi, poporul, îi plătim din bani publici cum ar fi: MINISTERUL DE JUSTITIE, MINISTERUL DE INTERNE- care trimite spre rezolvare tot în Județul BACĂU, COMISAR ȘEF POLITIE ONEȘTI M. E., CHESTOR DE POLIȚIE O. V., PROCUROR ȘEF LA PARCHETUL CURȚII BACĂU S. I., PROCUROR MILITAR BACĂU P. C. CARE IA DECLARAȚII TELEFONICE, PROCUROR MILITAR BUCUREȘTI M. M., PROCUROR GENERAL MILITAR COLONEL MAGISTRAT A. N. CARE TRIMITE RĂSPUNS DE ANALFABET, SE CONTRAZICE SINGUR, CRED CĂ ESTE PROCUROR FĂCUT LA APELUL BOCANCULUI, PROCUROR S. N. PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BACĂU, CONSILIER DE STAT G. C. P.„, a scris Morosan in scrisoare.

Mai departe, agresorul a menționat în scrisoarea sa că în cazul în care nu se vor lua măsuri,”voi fi nevoit de a-mi face dreptate și atunci să nu fiu acuzat de terorism ci aceasta va fi singura cale spre rezolvare PROBLEMEI MELE„. Mai mult, acesta a spus că lista persoanelor implicate nu a fost completată.

Reamintim că în cursul zilei de luni, doi muncitori care renovau un apartament din Onești, au fost luați ostatici de fostul proprietar al apartamentului. Ulterior, agresorul a sunat la poliție pentru a negocia eliberarea ostaticilor, dar după patru ore în care poliția a încercat să rezolve situția, agresorul i-a înjunghiat pe cei doi ostatici. Unul dintre aceștia a murit la locul fapte, iar colegul său a murit la spital, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: