Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul din Onești, în stare gravă! Cât mai trăiește Gheorghe Moroșan

Criminalul din Onești, în stare gravă! Cât mai trăiește Gheorghe Moroșan

Criminalul din Onești, în stare gravă! Cât mai trăiește Gheorghe Moroșan

Criminalul din Onești se zbate între viață și moarte, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit considerabil. Medicii au anunțat că șansele de supraviețuire ale lui Gheorghe Moroșan sunt minime. 

Criminalul din Onești este în stare gravă

Starea de sănătate a criminalului din Onești a devenit instabilă, după ce a ajuns la spital cu mai multe plăgi împușcate. Oamenii legii au acționat asupra lui mai multe tipuri de gloanțe, fiind extrase din trupul acestuia nu mai puțin de nouă astfel de proiectile, două letale și șapte de cauciuc.

Băbatul este așteptat pentru a fi audiat de către procurori, însă starea lui este din ce în ce mai rea, fiind din nou operat de urgență. Rănile suferite nu i-au pus viața în pericol, însă leziunile rămase i-au complica situația.

Ma mult, medicii de la Spitalul din Onești au decis transferul criminalului la unitatea medicală din Bacău, unde a fost operat din nou. Totuși, chiar și după intervenția chirurgicală, Gheorghe Moroșan continuă să facă febră și să aibă stări de letargie acută. Pe toată perioada spitalizării, Gheorghe Moroșan a fost păzit de patru polițiști, doi dintre ei stând în interiorul salonului de ATI, cu el, și doi în afara camerei, pe hol.

În cazul în care criminalul nu supraviețuiește, există posiblitatea ca nimeni să nu mai poată răspundă penal pentru dubla crimă petrecută pe 1 martie la Onești, unde doi muncitori au fost uciși cu sălbăticie.

Tragedia de la Onești a șocat pe toată lumea

O tragedie a avut loc luni, pe 1 martie, în orașul Onești, din Bacău. Un bărbat de 68 de ani a sechestrat timp de mai multe ore doi muncitori veniți să lucreze la instalația electrică a apartamentului care îi fusese luat criminalului în urma cu 11 ani.

Gheorghe Mureșan nu a suportat ideea ca imobilul să fie folosit și locuit de altcineva decât familia lui, astfel că le-a cerut negociatorilor pe lângă suma de 300.000 de Euro, și o decizie judecătorească prin care îi este înapoiat apartamentul.

În momentul în care oamenii legii au descins în imobil, criminalul i-a înjunghiat cu sânge rece pe cei doi muncitori ce fuseseră legați și ținuți pe balcon, provocându-le moartea. Și el a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împușcat de mai multe ori de polițiști.

Ce s-a găsit în buzunarele criminalului din Onești

Anchetatorii au găsit în buzunarele suspectului două spray-uri lacrimogene. Este aşadar posibil să le fi folosit împotriva muncitorilor, însă doar analize complexe pot confirma această variantă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: