Redactia.ro
Home » Monden » Crina Matei a fost la un pas de moarte în Constanța. Ce i s-a întâmplat vedetei

Crina Matei a fost la un pas de moarte în Constanța. Ce i s-a întâmplat vedetei

Crina Matei a fost la un pas de moarte în Constanța

Crina Matei a fost la un pas de moarte în Constanța. Artista a trecut prin momente de groază în urmă cu putin timp. Vedeta se afla în vacanță la mare și a fost la un pas de a fi lovită pe trecerea de pietoni, după ce un șofer neatent nu i-a acordat prioritate. Crina Matei a mers la poliție.

Crina Matei a fost la un pas de moarte în Constanța. Ce i s-a întâmplat vedetei

Crina Matei a avut parte de o experiență cumplită. Aflată în vacanță la mare, artista se pregătea să meargă spre plajă, când a fost la un pas de a fi lovită pe trecerea de pietoni. Cântăreața a declarat că a văzut mașina de la depărtare, dar șoferul nu a oprit să-i acorde prioritate așa cum trebuie. Cu toate astea, norocul artistei a fost că ea s-a oprit la timp astfel risca să fie lovită în plin. Crina Matei spune că dacă nu ar fi fost atentă, probabil s-ar fi produs o tragedie, mai ales că șoferul avea o viteză mare. ”Am pășit pe trecerea de pietoni și venea o mașină din partea stângă, mă vede și n-a respectat regulile de circulație. Era cât pe ce să vorbim la trecut despre mine. Am împachetat toată povestea asta optimism, cred că Dumnezeu mi-a dat un semn de la ceva foarte grav”, a spus Crina Matei într-o emisiune TV.

Crina a mai spus că nu și-a dat seama dacă la volan se afla o femeie sau un bărbat, dar a menționat că mașina a încetinit la scurt timp după incident. Artista nu a lăsat lucrurile așa, iar la scurt timp a mers la poliție pentru a da declarații cu privire la acest incident. Ea a spus că sunt tot mai multe cazuri de astfel de incidente și că șoferii nu mai respectă regulile de circulație și nu sunt atenți la trecerile de pietoni. ”Eu tocmai mă întorc de la poliție unde am dat declarație. Am observat că regulile de circulație nu se respectă, e pe principiu traversează cine vrea, trece cine poate”, a mai zis Crina Matei după momentul de panică.

Crina Matei a fost înșelată de un bărbat

Crina Matei se implică în multe acte de caritate și ajută foarte multi copii. De curând, artista a trecut printr-o experiență neplăcută. Cântăreașa a postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care trage un semnal de alarmă și vrea să-i avertizeze pe prietenii ei cu privire la un bărbat, care ar fi inselat-o și ar fi profitat de pe urma semnării unui contract cu ea. ”Din păcate, revin cu atenționarea în ceea ce-l privește pe domnul din imagine. Îl rog și pe această cale să-și plătească datoria pe care nu a onorat-o și din cauza căreia mai mulți copii au fost prejudiciaţi la finalul anului trecut. Fac apel la cei ce au fost păcăliți de acest domn, să-mi trimită în continuare mărturiile lor dovedibile. Le mulțumesc celor ce au făcut-o deja. Iar vouă, celorlalți, va rog să fiți vigilenți cu domnia sa. Se numește Cristi C. Contractele pe care pretinde că le are cu anumite hoteluri sunt încheiate sau inxistente. Așadar, atenţie!”, a scris Crina Matei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: