Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cristi a venit pe lume în urmă cu 37 de ani, în seara de Crăciun, atunci când medicul i-a smuls o mână. Acum este un jurnalist de succes și un exemplu de urmat

Cristi a venit pe lume în urmă cu 37 de ani, în seara de Crăciun, atunci când medicul i-a smuls o mână. Acum este un jurnalist de succes și un exemplu de urmat

Cristi Georgescu este jurnalistul fără o mână.

În noaptea de Crăciun a anului 1987, într-un spital din România, a avut loc un incident medical care avea să schimbe pentru totdeauna viața unei familii și, în special, a unui nou-născut. Cristi Georgescu, cunoscut astăzi ca unul dintre reporterii de la Observator, a venit pe lume în circumstanțe tragice, când un medic, în timpul unei operații de cezariană efectuate mamei sale, a secționat greșit, provocând pierderea unei mâini a bebelușului.

Cristi Georgescu a supraviețuit ca prin minune

Povestea de supraviețuire a lui Cristi este una dintre cele mai impresionante și cutremurătoare relatări din media românească. Născut și declarat inițial mort, apoi găsit de o asistentă care a observat semnele de viață ale copilului lăsat pe podeaua morții de la morgă, Cristi a dovedit o putere extraordinară de adaptare încă din primele momente ale vieții.

Deși începutul său de viață a fost marcat de această tragedie, Cristi Georgescu nu s-a lăsat descurajat. În loc să fie copleșit de dificultățile pe care le-ar putea aduce o astfel de pierdere, a ales să privească viața cu optimism și curaj. De-a lungul copilăriei și adolescenței, a învățat să se adapteze și să înfrunte provocările cu autoironie și determinare, fără a se considera niciodată diferit sau limitat de condiția sa.

Cristi a urmat o carieră în jurnalism, devenind vocea unor povești care merită să fie auzite și demonstrând că ambiția și voința pot învinge orice obstacol. Exemplul său de viață servește drept inspirație pentru mulți, arătând că handicapul fizic nu este o barieră în atingerea succesului profesional și personal.

Jurnalistul nu dorește să afle ce s-a întâmplat la spital atunci când a fost amputat

Reporterul a ales să nu urmărească investigații legate de circumstanțele nașterii sale, preferând să se concentreze pe prezent și pe realizările sale, în loc să rămână ancorat într-un trecut dureros. Această abordare pozitivă l-a ajutat să se bucure de o viață împlinită, demonstrând că este posibil să trăiești pe deplin, chiar și în fața adversităților.

„Colegi de-ai mei îmi spuneau să căutăm, dar nu am vrut. Eu ştiu că în vremea comunistă nu era ca acum, erau perioadele când oamenii se acopereau unii pe alţii. Mama a fost o femeie care dădea naştere celui de-al treilea copil… Ai mei nu ştiau nici măcar dacă m-am născut şi cum a fost totul… Trei ore a durat, atât am stat acolo…Că era tăiată sau nu… până am fost găsit”, a povestit Cristi Georgescu la Antena 1, în cadrul emisiunii XNS.

Cristi Georgescu este astăzi un model de curaj și reziliență, un jurnalist respectat și apreciat, care a învățat să își depășească limitele și să privească întotdeauna cu speranță către viitor. Povestea lui este o mărturie a forței umane și a capacității de a transforma o tragedie într-o sursă de inspirație pentru ceilalți.

În prezent, tânărul este reporter de știri la Antena 3 CNN și are o experiență în presă de peste 15 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: