Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea a fost lăsat fără permis de polițiștii bucureșteni. Ce viteză avea și ce a decis instanța după apel

Cristi Borcea a fost lăsat fără permis de polițiștii bucureșteni. Ce viteză avea și ce a decis instanța după apel

Potrivit unei decizii luate de instanța de la București în urmă cu câteva zile, Cristi Borcea nu va putea conduce în următoarele trei luni. Cristi Borcea a făcut apel la decizie după ce judecătorii i-au respins toate argumentele și fin nefericire pentru el nici de această dată nu a avut câștig de cauză. În ședința trecută de judecată erau motivate următarele: ”Instanța constată că sancțiunile au fost aplicate cu respectarea prevederilor legale, fiind totdată proporționale cu gravitatea faptei și cu periculozitatea contravenientului, având în vedere că petentul a circulat cu o viteză mare în localitate, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic și pietoni”,.

Cristi Borcea a fost surprins de polițiștii bucureșteni în urmă cu exact un an conducând cu viteză, radarul înregistrând în dreptul mașinii afaceristului viteza de 103 km/h. Polițiștii i-au întocmit proces verbal și i-au aplicat o amendă de 1.305 lei, luând și măsura completemntară a suspendării permisului de a conduce pentru următoarele 90 de zile.

Am greșit, am plătit. O să mă documentez pentru obținerea permisului, legal, după o lună. O să urmez toți pașii legal, e normal”, a precizat Cristi Borcea la vremea respectivă.

Omul de afaceri a dat în judecată poliția rutieră în instanță și a contestat un raport anul trecut, iar acum judecătorul a decis să respingă cererea omului de afaceri. Decizia este definitivă. Cristi Borcea a dat în judecată poliția și a solicitat instanței să furnizeze probe legate de buna funcționare a echipamentului radar care i-a permis să circule prin București. De asemenea, el s-a plâns judecătorului că timpul de tragere pentru suspendarea licenței a fost mai mic de 5 secunde și filmarea a fost făcută cu o cameră mobilă. Fostul patron al clubului sportiv Dinamo susține că, în acest caz, înregistrarea vitezei reale a mașinii pe care o conduce poate fi greșită. El a susținut, de asemenea, că alte mașini au apărut în filmări, ceea ce a ascuns imaginea.

Cristi Borcea va da din nou examen

La sfârșitul anului trecut, Cristi Borcea a pierdut cazul la poliție, dar a depus contestație. Cu câteva zile în urmă, apelul său a fost de asemenea pierdut, de data aceasta a fost judecata finală.

Cu toate acestea, Cristi Borcea ar putea să-și primească permisul de conducere mai devreme dacă îndeplinește e condiție. După 30 de zile, el poate solicita susținerea unui examen pentru a obține din nou o licență. Examenul este gratuit, iar Borcea poate susține câte examene este nevoie. În caz contrar, omul de afaceri va trebui să caute ajutor de la șofer pentru a conduce mașina în următoarele 90 de zile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: