Redactia.ro

Cristi Borcea a surprins pe toată lumea! Ce a făcut la închisoare

Cristi Borcea a surprins pe toată lumea! Ce a făcut la închisoare

Cristi Borcea nu a stat prea mult în libertate. El a revenit în penitenciar după ce a primit o condamnare de cinci ani de închisoare în dosarul plajelor din Mamaia.

În vara anului trecut, el fusese eliberat condiționat și se căsătorise cu Valentina Pelinel, care este însărcinată cu gemeni. Lucrurile păreau că merg în direcția potrivită pentru fostul acționar de la Dinamo, însă nu a fost așa.

Cristi Borcea se află acum la Rahova, însă conform unor surse din cadrul Penitenciarului, el nu pare deloc afectat de ce i se întâmplă. Mai mult decât atât el a dezvăluit că ar mai vrea un copil.

A fost o mare surpriză felul în care Borcea s-a comportat! Părea detașat, deloc afectat de ce i se întâmplă! I-a dezarmat practic pe toți, mai ales că a salutat de parcă ar fi fost de al casei.

Mai mult, în cursul săptămânii, a și glumit cu toată lumea, mai ales când a fost întrebat de copii!

Omul de afaceri a spus, cu zâmbetul pe buze, că are aproape o echipă de fotbal, dacă ar fi să îi le ia în calcul și pe gemenele încă nenăscute.

Le-a zis urmașilor pe nume, a dezvăluit vârstele lor, ca, în final, spre amuzamentul general, să spună că nu se va opri aici, ci, dacă Dumnezeu va vrea, el ar mai dori încă unul cel puțin”, au povestit pentru Wowbiz, surse din cadrul Penitenciarului Rahova, acolo unde fostul acționar de la Dinamo a fost încarcerat.

Citește și: Prima reacţie a lui C. Borcea după ce s-a întors în închisoare: „Staţi liniştiţi că…

Maria Ghiorghiu susţine că a aflat locul în care se află cadavrul Elodiei Ghinescu

Radu Mazăre, condamnat în dosarul lui Borcea