Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea, amintiri dureroase din închisoare: „Plângeam!”. Ce face acum ca să poată să doarmă, altfel nu reușește

Cristi Borcea, amintiri dureroase din închisoare: „Plângeam!”. Ce face acum ca să poată să doarmă, altfel nu reușește

Cristi Borcea, amintiri dureroase din închisoare: „Plângeam!”. Ce face acum ca să poată să doarmă, altfel nu reușește

Cristi Borcea încă este afectat de anii pe care i-a petrecut în închisoare și a povestit cum a fost pentru el acolo, mărturisind că a avut momente când plângea. Iată ce face acum ca să poată să doarmă, altfel nu reușește.

Cristi Borcea, amintiri dureroase din închisoare: „Plângeam!”. Ce face acum ca să poată să doarmă, altfel nu reușește

Cristi Borcea a stat patru ani în închisoare, din 2014 în 2018. El a vorbit despre această perioadă, care nu e deloc ușoară, vădit emoționat.

„Dimineața apel, te sculai la 6, pregăteai patul, după aceea îți făceai mic dejun și te duceai la muncă. De sărbători plângeam. Când ne uitam la televizor și vedeam, sărbătorile erau cele mai dureroase și sunt cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo.

Ar trebui să li se dea permisii să stea lângă familii. Am văzut foarte mulți deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății, în momentul în care 6-70% își distrug familiile acolo. Sunt 4, 5, 6 ani în care nu își văd soția, copiii. Se destramă familiile. Noi acolo aveam ore speciale de reeducare. În momentul în care nu îi dai timp cu familia, nu o să îl reeduci niciodată.

A fost greu. Eu am făcut cel mai mult dintre toți, 5 ani și 6 luni. Asta e. Cea mai de preț este libertatea și sănătatea. Bine că am rămas întreg ca fizic, la cap sigur nu a rămas. M-a afectat din moment ce nu pot să dorm fără medicamente. Și acolo aveam voie să le iau, veneau seara, îți dădeau ce pastilă aveai nevoie, era o strictețe mare”, a declarat Cristi Borcea, invitat la emisiunea Fiță cu Adiță, moderată de Adiță Voicu.

Borcea nu mai activează în fotbal și regretă, dar până la un punct.

„De multe ori îmi dau și lacrimile, dar am făcut pușcărie, am făcut operație pe cord la 42 de ani, am două divorțuri, toate datorită fotbalului. E gata, deja e prea mult. Mă uit la meciuri, dar niciodată cap-coadă. Pasiunea, pentru mine, pentru fotbal nu mai este ce a fost”, a mărturisit Cristi Borcea, pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: