Redactia.ro
Home » Sport » Cristi Borcea, cu sănătatea la pământ: „Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi”. Ce l-a adus în această stare

Cristi Borcea, cu sănătatea la pământ: „Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi”. Ce l-a adus în această stare

Eliberat din închisoare în noiembrie 2019, Cristi Borcea părea că și-a găsit echilibrul și liniștea alături de soția și copiii lui. Iată, însă, că adevărul este altul. Fostul președinte executiv și acționar de la Dinamo dezvăluie că sănătatea i-a fost șubrezită și că trece printr-o perioadă tulbure.

De ce a ajuns Cristi Borcea cu sănătatea la pamânt

La cei 51 de ani, Cristi Borcea a trecut deja prin două operații pe cord. În prezent, starea lui e stabilă, dar e în continuare sub tratament și supravegherea medicilor. Afaceristul dezvăluie că ia cinci pastile pe zi pentru o bună funcționare a inimii și că, deseori, se confruntă cu insomnii. Motivul? Implicarea din trecut în lumea fotbalului. Deși spune că nu regretă perioada în care a fost la conducerea clubului Dinamo, Cristi Borcea recunoaște că atunci și-a șubrezit sănătatea iremediabil.

”Am pierdut mult, cel mai mult am pierdut sănatatea. Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi, operaţie pe cord, două divorţuri, mai mult ce sa pierzi? Plus atâtea milioane. Am norocul că am o familie extraordinară, o soţie deosebită, care mă întelege că sunt momente grele prin ce am trecut, dar atunci m-au înţeles. Le-am zis ca e fotbalul pe primul plan. Nu regret din ceea ce am făcut, am avut şi satisfactii. Marea mea nerealizare, Liga Campionilor. E o echipă blestemată (n.r.- Dinamo)”, a dezvăluit Cristi Borcea, pentru realitateasportiva.net.

Cum a ajuns Cristi Borcea la conducerea lui Dinamo

Cel care i-a deschis drumul lui Cristi Borcea în lumea fotbalului este Cornel Țălnar. Acesta din urmă a încercat să-l facă fotbalist, însă Cristi Borcea a avut alte planuri și ambiții.

„Eu pe Borcea l-am crescut, eu l-am adus junior la Dinamo. Era un băiat care venea din galerie. Avea foarte mare talent, dar era și mare putoare. Dacă avea și ambiție pe măsura talentului… La 20 de ani l-am dus la Alba-Iulia, să se facă fotbalist. După trei luni a fugit de acasă, a zis că e prea greu, mai bine se apucă de afaceri. El juca libero, chiar avea talent mare, dar nu îi plăcea munca.

Am vrut să îl fac și arbitru, dar Cornel Dinu când a auzit mi-a spus: ‘Cum să îl facem pe hoțul ăsta arbitru, nu vezi ce față de hoț are?’ Apoi a ajuns la Dinamo, a preluat frâiele și a fost cel mai bun conducător.

În ’95 l-am adus și l-am prezentat lui Dinu. I-am zis să îl ia șofer, orice, că nu va regreta. După două săptămâni a fost angajat, apoi la un an distanță a fost director de marketing, apoi a fost vicepreședinte și apoi a devenit președinte. Și a fost cel mai bun președinte pe care l-a avut Dinamo”, a declarat Cornel Țălnar, pentru playsport.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: