Redactia.ro
Home » TV » Cristi Brancu a rămas fără emisiune. Decizia luată de șefii de la Antena

Cristi Brancu a rămas fără emisiune. Decizia luată de șefii de la Antena

Cristi Brancu

Pandemia de coronavirus a afectat toate domeniile vieții, iar televiziunile nu au rămas mai prejos. Astfel, multe emisiuni au fost amânate sau chiar anulate. Cristi Brancu este printre cei care au fost afectați, iar acum el a rămas fără emisiune.

Cristi Brancu nu mai are ce să prezinte la TV. Șefii nu au mai dorit emisiunea

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea pe care o prezenta la Antena Stars de ani buni, după o decizie comună cu conducerea. Astfel, prezentatorul nu va mai putea fi văzut la TV, ci doar în mediul online, acolo unde își va continua emisiunea.

Prezentatorul TV a vorbit despre această decizie a trustului, despre care a comentat că a fost una mutuală. El a explicat că emisiunea lui nu va mai apărea niciodată pe tv, după 13 ani de emisie. Cristi Brancu va trece în mediul online, unde își va continua showul.

”Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități” a spus Cristin Brancu.

Ce va face de acum înainte Cristi Brancu

Totuși, prezentatorul a explicat că dorește să se întoarcă în televiziune, chiar dacă pentru moment emisiunea sa va fi disponibilă doar online. Mai mult, el a explicat că vrea să se întoarcă la Antena Stars.

”Da, am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate (…) Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem întâlni într-un alt proiect viabil”, a spus prezentatorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini