Redactia.ro
Home » Știri » Cristi Brancu, probleme cu copilul. Ce i-a cerut micutul este…

Cristi Brancu, probleme cu copilul. Ce i-a cerut micutul este…

Vedeta TV Cristi Brancu a profitat de un moment de sinceritate si a povestit cateva detalii despre viata de familie. Fiul acestuia este afectat in mod indirect de pandemia de coronavirus.

Micutul Tudor, fiul lui Cristi Brancu si Oana Turcu a implinit vara aceasta 9 ani. Parintii au fost nevoiti sa ii faca acestuia o petrecere pe timp de pandemie, in curtea casei lor, alaturi de cativa prieteni apropiati. Insa, marea dezamagire a micutului a fost legata de dorinta acestuia de a calatori. ”Într-o zi, după ce a terminat școala, Tudor a zis ”Hai să presupunem că plecăm într-o vacanță, undeva cu avionul”. I-am spus că nu cred că putem, în plus mâine avem școală. A zis să ne prefacem. L-am plimbat pe la aeroport prin față, am cumpărat ceva. Mi-a spus ”Putem să pretindem că nu mai există coronavirus? Gata, nu mai există coronavirus!” Și, în mașina aceea unde ne aflam eu, cu el și cu mama lui, nu exista coronavirus. E un copil, dar nu mai poate!”, a declarat trist Cristi Brancu intr-un interviu pe YouTube.

Foc de artificii la aniversarea de 9 ani

Daca unii copii de 9 ani se lupta cu saracia si cu resursele minime de supravietuire, nu acelasi lucru se poate spune despre fiul lui Cristi Brancu si Oanei Turcu. Chiar si in conditiile actuale, cu restrictii pe timp de pandemie, Cristi Brancu a reusit sa ii organizeze micutului o petrecere de 9 ani de neuitat. Pe langa faptul ca petrecerea a avut loc la vila in care locuiesc, unde distractia la piscina a fost garantata, Tudor a avut parte si de un foc de artificii spectaculos. Parintii au fost cei care au organizat totul in detaliu, pe gustul lor dar si al lui Tudor, iar focul de artificii a fost “cireasa de pe tort” pentru a incheia cum trebuie o petrecere reusita.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: