Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Manea și iubita lui, extrem de tandri într-o cafenea

Cristi Manea și iubita lui, extrem de tandri într-o cafenea

GALERIE FOTO (6) Cristi Manea și iubita lui, extrem de tandri într-o cafenea

Cristi Manea, fotbalistul lui Gigi Becali, se pare că este hotârât să facă schimbări radicale în viața lui. După ce a câștigat titlul cu CFR Cluj, acesta a trecut în echipa FCSB-ului. Nici pe plan sentimental nu stă rău, după ce acesta s-a despărțit de iubita sa Andreea, și s-a combinat cu fosta videochatistă, Irina Deaconescu.

Cristi Manea și iubita lui, extrem de tandri într-o cafenea

Cristi Manea, își răsfață noua iubită. În urmă cu câteva zile, paparazzy, SpyNews.ro l-a surprins pe fotbalistul lui Gigi Becali într-o cafenea alături de noua lui iubită, Irina Deaconescu, vloggerița de succes. Cei doi îndrăgostiți nu s-au sfiit să își demonstreze iubirea, și s-au sărutat de mama focului. Iubita lui Cristi l-a pupat pe nas pe fotbalist, lucru care la provocat pe jucătorul de la FCSB. Fără să țină cont de nimeni, Cristi Mantea a sărutat-o pe Irina Deaoconescu din ce în ce mai pasional.

Cristi Manea, jucător la FCSB

În acest an, Manea s-a numărat printre protagoniștii Campionatului European de tineret care a avut loc în Italia și San Marino. Acolo unde, fotabalistul a avut parte și de momente mai puțin plăcute. Iubita lui de la acea vremea, a fost lovită, la finalul meciului dintre România și Franța. Andreea, a ajuns la spital, după ce a fost lovită în față de câțiva fani români. Tânăra a trebuit să se opereze în zonele afectate.

Totul ar fi pornit după ce Cristi Manea ar fi făcut un gest care i-a iritat pe fanii echipei. La finalul partidei, fotbalistul s-a dus în tribune să-și îmbrățișeze iubita, iar o fană s-a băgat în fața ei și i-a cerut jucătorului să facă o poză. Cristi Manea ar fi bruscat-o pe acesta, moment în care persoane din anturajul fetei, l-au îmbrâncit pe fundaș. Însă, în toată agitația, iubita fotbalistului, a fost lovită direct în față. În urma incidentului, un suporter a fost reținut de poliția italiană.

La scurt timp de la acest eveniment, Manea s-a despărțit de iubita lui, Andreea. În acest moment, Cristi Manea este fotbalist la FCSB, si este cotat la 4 milioane de euro.

Citeste si:Virusul gripal din acest sezon este mai periculos. Avertismentul medicilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: