Redactia.ro
Home » Sport » Cristi Pulhac are cu ce se mândri! Iată cum arată soția fostului fotbalist

Cristi Pulhac are cu ce se mândri! Iată cum arată soția fostului fotbalist

GALERIE FOTO (6) Cristi Pulhac are cu ce se mândri! Iată cum arată soția fostului fotbalist

Cristi Pulhac se mândrește fără doar și poate cu soția lui! Iată cum arată Raluca Pulhac, considerată una dintre cele mai frumoase neveste de fotbaliști. 

Cristi Pulhac are cu ce se mândri! Iată cum arată soția fostului fotbalist

Raluca Pulhac este considerată una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști. Cristi Pulhac este cu siguranță mândru de partenera sa de viață, căci se fotografiază des cu aceasta. Recent, bruneta a încins atmosfera pe plaja de la malul Mării Negre.

Cei doi îndrăgostiți au petrecut ceva timp pe litoralul românesc, iar bruneta a putut să-și afișeze formele voluptoase la plajă, într-un costum de baie nou achiziționat, animal print, care îi venea de minune pe trupul bine lucrat la sală. De altfel, ea a mărturisit recent că are mare grijă de aspectul fizic.

”Nu mănânc mult, am grijă la dietă. Fac sport cât de des pot, merg la sala de fitness, dar nu exagerez. Cred că secretul este să cauți echilibrul, iar dacă viața este una cu satisfacții, rezultatele se văd și când vine vorba de fizic”, a spus Raluca Pulhac.

De asemenea, pe contul de socializare, acolo unde este urmărită de pe 100.000 de oameni, Raluca postează regulat imagini spectaculoase în care arată senzațional de bine.

Cristi Pulhac a cucerit-o pe Raluca prin carisma lui

Cristi Pulhac și Raluca s-au cunoscut la un restaurant, iar bruneta a recunoscut atunci că fostul fotbalist i-a atras atenția cu carisma lui, sportivul reușind să o facă pe aceasta să râdă copios. Totuși, relația lor a pornit, de fapt, de la un loc de parcare pe care Cristi Pulhac, ca un adevărat cavaler, i l-a găsit Ralucăi.

”Căutam un loc de parcare pe un bulevard din Bucureşti. Atunci mi-a ieşit Cristi în cale şi s-a oferit să mă ajute cu locul de parcare. Apoi m-a invitat în oraş, am ieșit de câteva ori, am început să ne cunoaștem și ne-am îndrăgositit unul de celălalt”, spune, în exclusivitate pentru fanatik.ro, Raluca Pulhac.

Cristi Pulhac are cu ce se mândri! Iată cum arată soția fostului fotbalist

Acum, cei doi îndrăgostiți au 6 ani de căsnicie și se înțeleg de minune. Imaginile cu ei postate pe rețelele de socializare arată cât de mult se iubesc și mai ales că sunt făcuți unul pentru celălalt.

“Am făcut nunta pe 24 mai 2015, în Constanța, iar petrecerea a fost la un restaurant din Mamaia, la malul mării. Am avut noroc de vreme perfectă, a fost o zi superbă, cu soare. Nunta a fost organizată în totalitate de noi doi, am avut și artificii, și spectacol”, mai povestește Raluca Pulhac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: