Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Giani Kiriță! Roxana este feblețea fostului fotbalist

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Giani Kiriță! Roxana este feblețea fostului fotbalist

GALERIE FOTO (2) Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Giani Kiriță! Roxana este feblețea fostului fotbalist

Giani Kiriță este unui dintre cei mai cunoscuți foști fotbaliști din România, iar cariera sa l-a propulsat și în televiziune, astfel că oamenii îl știu acum de la emisiunile la care a participat. Puțini sunt cei care știu că fostbalistul are o fiică cu care se mândrește foarte mult. 

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Giani Kiriță

Giana Kiriță a fost mereu implicat în cariera sa, iar acest lucru s-a observat cu fiecare apariție a sa în public. Ce nu știu mulți, este că nu doar în cariera s-a implicat acesta, ci și în viața de familie. Fostul fotbalist a fost căsătorit cu o femeie pe nume Daniela. Odată cu trecerea timpului însă, între ei au intervenit problemele, iar cei doi au pus punct căsniciei de 15 ani. După divorțul din 2007, fosta soție a lui Giani Kiriță s-a ocupat exclusiv de creșterea celor doi copii, Roxana și Marco, pe care îi are cu fotbalistul retras din activitate.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Giani Kiriță! Roxana este feblețea fostului fotbalist

Roxana Kiriță, în vârstă de 22 de ani, nu l-a dezamăgit pe părintele său și s-a transformat într-o tânără responsabilă și descurcăreață. Iată cum arată acum și cu ce se ocupă frumoasa fiică a lui Giani Kiriță!

Roxana Kiriță este pasionată de make-up și a urmat un curs pentru a putea profesa în domeniu. În paralel, tânăra și-a continuat studiile. Ea declara că își dorește să devină cunoscută prin munca pe care o face și să-și câștige singură banii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirita Roxana (@kiritaroxana)


”Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu.  Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei.  Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii. Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stangă și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă. Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă”, declara, în 2019, Roxana Kiriță.

Motivul pentru care fiica lui Giani Kiriță a plecat din România

Rolul de tată l-a responsabilizat pe Giani Kiriță, pentru care a fost mereu important să fie alături de copiii săi. Roxana este feblețea fostului fotbalist, iar cei doi petreceau mult timp împreună când tânăra locuia încă în România.

Roxana a decis în urmă cu ceva timp să se mute în Anglia, acolo unde a plecat iubitul ei, Andi. Pe contul de Instagram al acesteia apar multe fotografii cu cei doi împreună, semn că relația merge bine și se iubesc foarte mult.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirita Roxana (@kiritaroxana)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: