Redactia.ro
Home » Monden » Care este relația dintre Elena Ionescu și Giani Kiriță. Vedeta a recunoscut tot

Care este relația dintre Elena Ionescu și Giani Kiriță. Vedeta a recunoscut tot

Elena Ionescu și Giani Kiriță

Viața Elenei Ionescu s-a schimbat radical de când a divorțat de tatăl copilului ei, antrenorul de fitness Dragoș Răzvan Stanciu. La un an după ce s-au căsătorit, artista și Dragoș au decis să divorțeze la notar. A urmat o perioadă în care și-au aruncat vorbe dure, solista acuzându-și fostul soț de infidelitate și că nu se ocupă de copil. Ei bine, situația s-a schimbat, iar Elena a participat la Survivor România, reușind să câștige marele premiu.

Care este relația dintre Elena Ionescu și Giani Kiriță. Vedeta a recunoscut tot

Elena Ionescu se poate declara o femeie împlinită, chiar dacă nu are o relație sentimentală în acest moment. După ce a divorțat de antrenorul de fitness Dragos Stanciu, după numai un an de căsătorie, Elena a rămas mamă singură, ocupându-se de educația fiului ei. Artista a participat la emisiunea Survivor România, câștigând marele premiu. Ex solista de la Mandinga a scăpat de chirie și s-a mutat la casa ei. După ce a câștigat 250.000 de lei, Elena și-a cumpărat o locuință, un apartament cu patru camere, în București. „Am vrut să iau o casă, dar după aceea am realizat că mi-e mult mai comod să am un apartament. Cel mic are nevoie să fie în oraș, și eu la fel, trebuie să avem acces la centrul orașului, stăm mai toată ziua împreună. Am băgat toți banii câștigați la ”Survivor” în apartament„, a spus Elena.

Mai mult, artista și-a făcut o intervenție estetică după ce s-a întors din Republica Dominicană. Aceasta a apelat la o metodă de augmentare a sânilor, cu grăsime proprie. Totodată, Elena a declarat că experiența trăită în DOminicană i-a priit foarte bine, pentru că și-a dat un restart după toată perioada grea prin care trecuse înainte. Artista a vorbit și despre Giani Kiriță, cel cu care a filmat noul videoclip ”Bate inima” .”Noi am mai cântat de-a lungul timpului împreună, pe la petreceri, pe unde ne-am mai întâlnit. Ne cunoaștem și ne înțelegem foarte bine. Am făcut vocalize cu el, am filmat videoclip. S-a descurcat perfect„, a spus Elena Ionescu.

Drama Elenei Ionescu

Elena a vorbit în cadrul unei emisiuni că fiul ei îi spune oricărui bărbat pe care îl vede tată, pentru că cei doi părinți ai săi s-au despărțit când acesta era foarte mic.”Răzvănelul spune ”tati” atunci când vede orice bărbat, deși nu cred că știe să asocieze cuvântul ”tati” cu un bărbat. Face acest lucru pentru că el avea un an când ne-am despărțit și nu știe ce înseamnă o familie”, a mărturisit Elena Ionescu.

Legat de divorțul dintre Elena și Dragoș, aceasta susține că fiul ei a înțeles separarea dintre ei doi și că ambii părinți trebuie respectați. De asemenea, aceasta a spus că are o relație specială cu părinții săi, aceștia fiind cei care au susținut-o pe toate planurile. Artista a mărturisit că pentru a lansa albumul, tatăl ei a fost nevoit să renunțe la serviciu și să se pensioneze pentru a-i finanța proiectul muzical.În urmă cu câțiva ani, viața Elenei a fost dată peste cap după ce mama sa a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier, care din fericire a fost îndepărtată printr-o operație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini