Redactia.ro
Home » TV » Elena Ionescu, șantajată de hackeri. Ce a declarat artista

Elena Ionescu, șantajată de hackeri. Ce a declarat artista

GALERIE FOTO (2)

Elena Ionescu a făcut primele declarații după ce a  anunțat că este șantajată de hackeri. Cântăreața a mărturisit cine îi vrea răul. 

 

 

Primele declarații ale artistei

 

 

Elena Ionescu a trecut prin clipe îngrozitoare. Frumoasa brunetă a declarat că i-a fost spart contul de Instagram de hackeri. Potrivit surselor, hacker-ul i-ar cere artistei suma de 1000 de euro.

Elena Ionescu a povestit pentru Antena Stars cum a fost pusă în această situație. Mai mult, frumoasa brunetă a declarat că este șantajată de un turc. Potrivit spuselor acesteia, cântăreața a primit un link în care scria că postează conținut licențios pe rețelele de socializare și dacă  nu îl va accesa, i se va bloca contul. Mai mult, picând în capcana hacker-ului, artista a fost deconectată brusc de pe platformele de social media.

„Am avut un mail de la instagram suport. Nu știu cum poate exista un astfel de link, în care scria că postez content licențios și dacă nu intru pe link mi se va bloca contul. Am intrat, m-a deconectat de pe toate formele de social media. Nu am mai putut să intru și am făcut minimum 20 de solicitări la Instagram. Am trimis cod, am trimis buletinul. Niciun răspuns”, a mărturisit artista.

Vedeta este supărată pe faptul că oricine poate fi victima unei astfel de infracțiuni. „Ce mă doare este că infracțiunea se poate întâmpla oricui, iar cei care avem bifă și care sperăm să fim acoperiți, aflăm că de fapt suntem descoperiți. Nu este normal. Este un turc care mă șantajează. A scris tuturor din lista mea de prieteni. A dat de mine pe Instagram. El a găsit omul care a spart contul. De fapt este el. Îmi scria și ștergea mesajele”, a adăugat aceasta.

Vedeta este hotărâtă să meargă la Poliție pentru a raporta incidentul.  Hacker-ul o contactează pe artistă de pe 10 IP-uri diferite.

„Și spunea că varianta ar fi să îi dau 1000 de euro pentru că a schimbat toate datele de contact. Iar el are nevoie de un cod de pe telefon și mă șantajează. Îmi scrie de pe 10 IP-uri. Nu știi de unde e. Îmi arată că e din Turcia, dar e număr de Rusia. (…) O să merg la Poliție, că altceva nu mai știu ce să fac. Mi-am pierdut speranța”,  a mai spus câștigătoarea ”Survivor România”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: