Redactia.ro
Home » Monden » Elena Ionescu e șantajată cu niște fotografii și mesaje. Câți bani îi cer hackerii care i-au spart contul

Elena Ionescu e șantajată cu niște fotografii și mesaje. Câți bani îi cer hackerii care i-au spart contul

Elena Ionescu e șantajată

Elena Ionescu e șantajată de hackeri după ce aceștia i-au spart contul de Instagram. Infractorii îi cer câștigătoarei de la Survivor o sumă de bani pentru a îl putea recupera.

Elena Ionescu a rămas fără cont de Instagram

Câștigătoarea de la ”Survivor România” a căzut plasă hackerilor și a pierdut accesul la contul ei de Instagram. Vedeta are 206.000 de urmăritori și peste 3.000 de fotografii. Ultima postare e din 27 octombrie, iar până acum frumoasa brunetă nu și-a putut recupera contul.

Potrivit cancan.ro, Elena Ionescu e șantajată de hackeri bani, mai exact de 1.000 de euro pentru a i se da contul de Instagram înapoi. Prietenii vedetei susțin că Elena este foarte supărată în această perioadă, aceasta ne știind cum să facă față acestei situații.

Cine este câștigătoarea Survivor România

Artista se pare că este o adevărată luptătoare, acesta trăind în ultima perioada momente grele. La sfârșitul verii trecute, fosta membră Mandinga, și soțul ei au hotărât să divorțeze. Acest lucru s-a întâmplat la un an de când au devenit părinți și la mai puțin de doi ani de la nuntă.

La scurt timp, fostul soț s-a cuplat cu fosta iubită, moment. Așadar, provocarea de la Survivor România îi va oferi Elenei un restart al vieții sale. Elena a intrat pe scena artiștilor de la vârsta de șase ani, iar între timp a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale.

Artista a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru, iar în 2006 a devenit pentru zece ani, vocea trupei Mandinga., unde a câștigat bani frumoși.După despărțirea de formație, aceasta și a- continua drumul spre o carieră muzicală, colaborând cu Puya și Vescan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: