Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Borcea i-ar fi făcut avansuri iubitei nepotului lui Gigi Becali: „S-a dat la ea”. Ce replică are Borcea cu privire la acuzații

Cristian Borcea i-ar fi făcut avansuri iubitei nepotului lui Gigi Becali: „S-a dat la ea”. Ce replică are Borcea cu privire la acuzații

Cristian Borcea i-ar fi făcut avansuri iubitei nepotului lui Gigi Becali: „S-a dat la ea”. Ce replică are Borcea cu privire la acuzații

Hristu Chiacu, nepotul lui Gigi Becali, spune despre Cristian Borcea că „s-a dat” la iubita lui. Iată ce a povestit fotbalistul, care susține că Borcea, însurat, ar fi încercat să îi seducă iubita din acea perioadă. Ce replică a avut Borcea și cum comentează acuzațiile.

Cristian Borcea, acuzat că i-a făcut avansuri iubitei nepotului lui Gigi Becali: „S-a dat la ea”. Ce replică a dat Borcea

Hristu Chiacu, nepotul lui Gigi Becali și fost jucător la Dinamo, susține că Cristian Borcea că ar fi încercat să-i seducă iubita, manechin la acea vreme, pe când Borcea era încă însurat cu Mihaela Borcea. Totul s-ar fi petrecut în 2007, când au și apărut zvonuri de asta la acel moment.

Hristu Chiacu a folosit un cuvânt dur, jignindu-l pe Borcea, omul care l-a plătit în perioada 2008-2012.

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da… Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva. Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel”, a declarat Hristu Chiacu pentru GSP live.

Referitor la acuzațiile din acea vreme ale lui Borcea, cum că ar fi avut o problemă cu băutura, Chiacu a răspuns:

„Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”, a mai spus el, conform sursei menționate mai sus.

Replica lui Cristian Borcea, acuzat că i-ar fi făcut avansuri iubitei nepotului lui Gigi Becali, în 2007

Cristian Borcea a fost contactat de jurnaliștii de la ProSport pentru o replică, pe care au primit-o în exclusivitate. Fostul acționar de la Dinamo a răspuns astfel: „Sunt niște prostii! Niște tâmpenii! Vă uitați în gura lui Chiacu? Nu vreau să comentez mai multe, chiar nu are rost”, a declarat acesta.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei. Din 2018, este însurat cu Valentina Pelinel, cu care are trei copii: pe Milan, Indira Maria și Rania Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: