Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Cioacă riscă să ajungă din nou în fața magistraților. Motivul incredibil pentru care fosta soacră l-a dat în judecată

Cristian Cioacă riscă să ajungă din nou în fața magistraților. Motivul incredibil pentru care fosta soacră l-a dat în judecată

Cristian Cioacă dat în judecată

Cristian Cioacă nu pare să scape prea curând de problemele pe care le are cu legea. Fostul polițist ar putea da socoteală în fața oamenilor legii în momentul în care fosta sa soacră se va duce și îl va da în judecată. Se pare că femeia nu l-a iertat, tocmai de aceea va face tot posibilul pentru a-l pune să plătească scump pentru ceea ce a făcut.

Cazul lui Cristian Cioacă a fost unul intens discutat de-a lungul ultimilor ani, deoarece acesta a fost acuzat de uciderea fostei sale soții, Elodia Ghinescu. Mama acesteia caută să se răzbune și să îl facă să plătească pe cel care a ieșit din închisoare în urmă cu mai bine de o lună.

Motivul pentru care Cioacă este dat în judecată de fosta soacră

Emilia Ghinescu a mărturisit că este pregătită să facă orice pentru a primi din partea lui Cristian Cioacă ceea ce i se cuvine, și anume despăgubiri morale în valoare de două miliarde și jumătate de lei. Decizia a fost luată în trecut de judecători, însă fostul polițist nu a achitat nici până în ziua de azi vreo parte din suma totală.

Se pare că nici fiul său, Patrick, nu a primit banii pe care ar fi trebuit să îi primească din partea tatălui său. Mama Elodiei nu îl iartă și îl amenință că până în momentul în care își va găsi sfârșitul va reuși să îi achite toți banii.

„Cioacă se ascunde de noi ca să nu plătească daunele morale de două miliarde și jumătate de lei pe care trebuie să ni le dea de ani de zile. Daune care au fost primite din partea magistraților atunci când a fost condamnat la închisoare. El nu ne-a plătit nimic de atunci așa că o să îl dăm în judecată. Avem totul pregătit. Ce credea, că scapă de noi? Păi dacă noi ne lăsăm ce facem? Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț?

Mai are de dat un miliard și ceva și lui Patrick, fiul lui și nepotul meu, dar nu cred că o să le vadă el. Nu știu dacă Cioacă are banii ăștia să mi-i dea, dar până o să moară, ușor – ușor o să îmi achite datoria”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Click!.

Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea soție

Vă reamintim faptul că pe data de 30 august 2007, Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă și nu a fost găsită nici până în prezent. Cristian Cioacă, care pe vremea aceea era încă polițist, ar fi anunțat dispariția abia pe data de 6 septembrie, ceea ce l-a transformat imediat în suspectul principal.

În urma mai multor anchete realizate de oamenii legii s-a stabilit faptul că fostul polițist ar fi fost de vină pentru cele întâmplate. Pe data de 18 iunie 2014 acesta a primit o condamnare de 15 ani și opt luni de închisoare cu executare, însă anul acesta, la finalul verii, i s-a permis să fie eliberat condiționat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: