Redactia.ro
Home » Homepage » Cristian Ionuț a avut parte de un destin cumplit. Tânărul de 30 de ani a murit în urma unei altercații, iar doi copii au rămas orfani

Cristian Ionuț a avut parte de un destin cumplit. Tânărul de 30 de ani a murit în urma unei altercații, iar doi copii au rămas orfani

Cristian Ionuț a murit la Giurgiu în urma unui conflict.

O dispută violentă pe străzile din Giurgiu s-a încheiat tragic pentru Cristian Ionuț, cunoscut drept „Purice”. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani care a decedat la spitalul Bagdasar din București, în urma rănilor capătate într-un conflict în trafic petrecut la începutul lunii aprilie.

Cum s-a întâmplat totul

Incidentul a avut loc pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Giurgiu, în noaptea de 4 aprilie. Potrivit raportului poliției, conflictul a escaladat când Cristian Ionuț, având un cuțit în mână s-a urcat pe capota unui autoturism care era oprit pe mijlocul străzii. La volan se afla un tânăr de 21 de ani, tot din Giurgiu. În încercarea de a depăși un alt vehicul, șoferul a accelerat, moment în care Ionuț a căzut de pe mașină și s-a lovit grav la cap.

„În data de 4 aprilie, ora 02.00, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 30 de ani ar fi ieșit pe partea carosabilă a străzii Nicolae Titulescu, având un cuțit în mănă și s-ar fi urcat cu picioarele pe capota unui autoturism, oprit pe mijlocul străzii.

La volanul autoturismului oprit se afla un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Giurgiu.

În timp ce bărbatul de 30 de ani se afla pe capotă, conducătorul autoturismului ar fi încercat să depășească un alt vehicul oprit în fața sa, moment în care bărbatul de pe autoturism s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe mașină, pe partea carosabilă, lovindu-se în zona capului.”, au transmis oamenii legii.

Soția lui Cristian are o altă părere

Soția lui Cristian Ionuț contestă însă versiunea poliției, susținând că soțul ei a fost victima și nu a avut niciun cuțit la momentul incidentului. „Cel care a pornit scandalul a fost șoferul mașinii. A plecat, apoi s-a întors pus pe scandal. L-a lovit intenționat și a fugit de la locul accidentului! Soțul meu s-a urcat pe mașină în momentul în care șoferul deja accelerase”, a declarat soția îndurerată, arată giurgiu-tribune.ro.

După accident, Cristian Ionuț a fost transportat de urgență la spital, unde a rămas în comă până la decesul său, survenit în această dimineață. Comunitatea locală este în șoc, iar familia îndurerată cere dreptate și clarificarea circumstanțelor care au dus la acest tragic deznodământ.

În urma tragediei, autoritățile locale și poliția din Giurgiu continuă investigațiile pentru a determina detaliile exacte ale incidentului și pentru a stabili responsabilitățile juridice. Familia victimei speră că investigațiile vor fi exhaustive și că vinovatul va fi adus în fața justiției pentru faptele sale.

Acest incident tragic subliniază pericolele potențiale ale violenței în trafic și necesitatea de a trata cu seriozitate orice formă de agresiune pe drumurile publice. Comunitatea din Giurgiu rămâne în așteptarea rezultatelor anchetei, sperând că astfel de evenimente nefericite să fie prevenite în viitor.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: