Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo are o nouă statuie! Cântărește 120 de kilograme!

Cristiano Ronaldo are o nouă statuie! Cântărește 120 de kilograme!

Cristiano Ronaldo are o nouă statuie!

Cristiano Ronaldo are o nouă statuie. Opera de artă este făcută în întregime din ciocolată și cântărește 120 de kilograme!

Un artist portughez i-a dedicat lui CR7 o nouă operă de artă. De această dată statuia în mărime naturală este făcută doar din ciocolată și cântărește 120 de kilograme! Sculptorul a muncit la aceasta 200 de ore. Starul lui Juventus este îmbrăcat în tricoul naționalei la Campionatul European din 2016, când Portugalia a câștigat trofeul. Toate detaliile au fost făcute cu mare grijă.

„După toți acești ani de experimente am vrut să mai încerc o dată și să fac o statuie mai mare și mai realistă. Am făcut-o în timpul meu liber. Este un proiect personal pe care mi l-am dorit foarte mult. Am studiat totul în detaliu ca să pot să o fac să arate cât mai realist posibil. Pe lângă faptul că sunt portughez, sunt un mare fan, iar Ronaldo merită multe mulțumiri pentru toată dedicarea sa”, au fost cuvintele lui Jorge Cardoso, creatorul statuii.

Statuia de care au râs toți

În urmă cu aproape 2 ani, un artista a realizat un bust al lui Ronaldo, care a fost dezvelit în Madeira, locul unde s-a născut şi a copilărit portughezul. Opera de artă a fost un adevărat dezastru. Nu semăna deloc cu fotbalistul. În scurt timp a ajuns ținta glumelor pe internet. Sculptorul lucrării, brazilianul Emanuel Santos a declarat că i-a fost foarte greu să vorbescă despre acest subiect. După puțin timp, pentru a-şi apăra reputaţia, sculptorul brazilian a decis să mai încerce o dată. A doua încercare a fost cu noroc. Opera de artă a fost mult mai reușită, semănând cu originalul.
Cristiano Ronaldo mai are o statuie imensă din bronz în Funchal, Portugalia. Statuia are 800 de kilograme și peste 3 metri înălțime.

Citește și: Chelsea scapă de cel mai scump portar! Kepa ar putea ajunge în Spania

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: