Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo, în central unui scandal uriaș! Cercetat pentru fraudă!

Cristiano Ronaldo, în central unui scandal uriaș! Cercetat pentru fraudă!

Cristiano Ronaldo, frauda, frate Ronaldo

Una dintre firmele starului de la Juventus are probleme serioase. Procurorii au demarat o anchetă și au deschis deja un dosar penal.

Una dintre firmele lui Cristiano Ronaldo este condusă de fratele acestuia Hugo Dinarte Aveiro. Procurorii îl suspectează că ar fi vândut tricouri contrafăcute. Firma portughezilor a livrat către o companie din Torino 13.000 de tricouri, chiar dacă producția lor nu fusese aprobată. Profitul urma să fie de aproape 500.000 de euro. După ce și-a dat seama de gafa făcută, Hugo Dinarte Aveiro le-a cerut înapoi spunând că va plăti 4 euro pentru fiecare tricou. Italienii au refuzat să returneze marfa și i-au dat în judecată. Motivul?. Susțin că au văzut tricourile puse la vânzare în muzeul lui Cristiano Ronaldo, iar prețul era de 40 de euro pe bucată. Acum, îl bănuiesc pe fratele fotbalistului că ar fi vândut marfă contrafăcută. Se pare că ar fi copii ale unui produs Adidas.

Afacerile lui Ronaldo

Fotbalistul are mai multe afaceri. Cei mai mulți bani i-a investit în imobiliare. Deține mai multe apartamente de lux pe care le închiriază, dar și hoteluri. Ultima achiziție importantă a făcut-o chiar în timpul pandemiei de coronavirus. A cumpărat un teren de 10 mii de metri pătraţi în Cascais. Este una dintre cele mai căutate stațiuni, aflată la 30 de km de Lisabona. Potrivit jurnaliștilor din Portugalia, Ronaldo ar fi dat 8 milioane de euro pentru noua sa proprietate. Pe acest teren, fotbalistul vrea să construiască o vilă de lux destinată turismului. În urmă cu trei ani a investit o sumă frumoasă de bani și într-o firmă cipriotă de Brokeraj. De asemenea, este și partener la o clinică de transplant de păr. A cumpărat 50% din acțiuni.

„Căderea părului este o problemă foarte gravă în Europa și în toată lumea. Vrem să-i ajutăm pe oameni. Să nu le fie rușine să apeleze la noi. Tuturor le place să aibă grijă de propria imagine. Eu sunt o astfel de persoană. Când mi s-a vorbit despre acest proiect, mi-am dat seama că e unic. Madrid mi-a dat multe. Nu doar ca oraș, ci și în privința vieții personale. Iubita mea este din Spania, copiii mei s-au născut aici. Am câștigat multe trofee cu Real și îi iubesc pe spanioli. Acest proiect va fi un succes”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit jurnaliștilor de la Marca.

Condamnat pentru fraudă

În urmă cu mai bine de un an, fotbalistul celor de la Juventus a fost condamnat la 23 de luni de închisoare cu suspendare și o amendă de 18,8 milioane de euro pentru fraudă fiscală. Procurorii au considerat că și-ar fi ascuns banii pe care i-a câștigat din drepturile de imagine, în perioada în care juca în Spania, la Real Madrid. Taxele pe care nu le-a plătit au fost de 14,7 milioane de euro. Între 2009 și 2014, CR7 a încasat 63,5 milioane de euro pentru drepturile de imagine. Dar toată suma a fost transferată în Insulele Virgine Britanice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: