Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Bălan, scandal în parcare! Mama gemenilor cu sindrom Down, la un pas să cheme Poliția. Ce a adus-o într-o asemenea stare pe cântăreață

Cristina Bălan, scandal în parcare! Mama gemenilor cu sindrom Down, la un pas să cheme Poliția. Ce a adus-o într-o asemenea stare pe cântăreață

Totul s-a întâmplat într-o parcare din București. Cristina Bălan, mama de gemeni cu sindrom Down, a avut pare de o experiență revoltătoare. Punctul culminant fiind chiar locul de parcare destinate persoanelor cu dizabilități. O mașină era parcată pe un astfel de loc. Ulterior, cântăreața i-ar fi reproșat acest lucru deținătoarei automobilului respectiv. De aici a urmat un întreg scandal.

Cristina Bălan, scandal în parcare! Mama gemenilor cu sindrom Down, la un pas să cheme Poliția. Ce a adus-o într-o asemenea stare pe cântăreață

Cristina Bălan se confruntă adesea cu persoane care nu respectă drepturile persoanelor cu dizabilități. Fosta concurentă de la Vocea României a avut parte de o reacție neașteptată atunci când i-a atras atenția unei femei care ocupa un loc de parcare pentru persoanele cu dizabilități. Această experiență a determinat-o pe artistă să posteze un mesaj revoltător pe pagina sa de facebook.

„Dragă doamnă care te-ai opărit când ți-am atras atenția că ocupi abuziv un loc de parcare pentru cei cu dizabilități, doresc să-ți transmit următoarele:  Erai cu două copile preadolescente, care îți vor urma exemplul și nu se vor sinchisi de cei care au un handicap fizic sau psihic. Asta înseamnă lipsă totală de empatie, omenie sau respect.

Erau locuri goale de parcare în preajma acelui minunat și irezistibil loc destinat celor cu dizabilități, doar că ție nu ți-a păsat, probabil că nici nu ai văzut indicatorul sau marcajul de pe asfalt. Asta pentru că nu-ți pasă decât de propria persoană, cel mai probabil.

Dacă ar fi fost o greșeală din neatenție și atât, ai fi spus măcar ‘scuze, mea culpa, dar tu te-ai iritat și mi-ai spus că vorbești la telefon și nu ai chef de morala mea. Una dintre copilele tale a lăsat si căruciorul mare de cumpărături pe locul de alături, tot destinat celor cu dizabilități, blocând astfel încă un loc de parcare pe care să-l ocupe vreun șmecher ca tine (cei care chiar au nevoie nu pupă asemenea locuri bune).”, a scris Cristina Bălan pe Facebook.

Cristina Bălan, scandal în parcare! Mama gemenilor cu sindrom Down, la un pas să cheme Poliția. Ce a adus-o într-o asemenea stare pe cântăreață

Cristina Bălan a avut și câteva sugestii pentru femeia respectivă. Din spusele artistei, se pare că atât ea, cât și soțul ei, au dat mereu peste astfel de persoane atunci când au mers cu copiii undeva.

„Chiar și persoanele cu handicap au voie sa iasă din casă și să meargă la cumpărături, iar aceste locuri de parcare destinate lor sunt drepturi câștigate după niște lupte ale unor persoane. (…) Ai avut tupeul să-i răspunzi obraznic soțului meu, cum că nu ne-ai încurcat cu nimic, ce atâta zarva. Data viitoare vom suna la poliție și le vei da lor aceleași explicații, să vedem dacă te mai ține tupeul.

Nu ne-ai încurcat astăzi, dar alte dăți nu am putut să parcăm pe locurile acestea, cu copiii după noi, pentru că cineva ca tine s-a simțit la fel de ‘neîncurcător și, din comoditate, a făcut la fel ca tine. Si, oh, câți sunt ca tine!… Îți doresc, din tot sufletul chiar, să nu ai niciodată parte de vreun handicap și să nu te simți umilită cum ne simțim noi când dăm de cei ca tine.

Noi nu suntem cerșetori! Noi avem dreptul la viață cât se poate de normală, de aceea unele facilități care COMPENSEAZĂ lipsuri cu care ne confruntăm și pe care nu vi le dorim! Locul de parcare pentru dizabilități nu este o fiță, este o necesitate! El a fost câștigat de către oameni care au luptat să le facă viața mai ușoară celor cu nevoi speciale. De ce îți bați joc tu?”, a mai scris cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: