Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Belciu, prima reacție după ce Boureanu s-a afișat cu o fostă iubită: „Eu nu concurez cu nicio femeie”

Cristina Belciu, prima reacție după ce Boureanu s-a afișat cu o fostă iubită: „Eu nu concurez cu nicio femeie”

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu, Cristina Belciu și-a impus părerea despre apropierea afaceristului Boureanu, de  Laura Dincă, femeia cu care a format un cuplu timp de șapte ani înainte de a o cunoaște pe ea.

 „Adio” după cinci luni de relație

Cristina Belciu a susținut în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că are un respect deosebit față de fostul partener de viață și că apariția lui alături de Laura Dincă nu o deranjează deloc:

„Eu am un respect deosebit pentru Cristi și am zis-o de fiecare dată. Nu știu, nu mă mișcă în niciun fel pentru că nu e treaba mea. Noi am încheiat ceva și de aici este decizia lor ce o să facă. Eu nu concurez cu nicio femeie. Știu ce reprezint și sunt foarte bine cu mine.

Nu stau să plec urechea la micile săgeți care se trimit către mine. E sub demnitatea mea. Nu aș avea o problemă dacă fostul meu s-ar împăca cu fosta lui. Niciodată să nu zic niciodată, am învățat de la Cristi. E greu să te gândești la o împăcare.”, a declarat Cristina Belciu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Cristian Boureanu: „Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin”

Când s-au despărțit, Boureanu a lăudat-o pe fosta lui iubită și i-a mulțumit pentru ajutorul pe care i l-a oferit cu fiica lui, Ioana Boureanu, dintr-o relație anterioară:

,,Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună. Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, potrivit „cancan.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: