Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu a primit interzis la nunta lui Vlad Gherman! De ce nu a vrut actorul ca fosta iubită să fie prezentă: ”Încă suferă”

Cristina Ciobănașu a primit interzis la nunta lui Vlad Gherman! De ce nu a vrut actorul ca fosta iubită să fie prezentă: ”Încă suferă”

GALERIE FOTO (7)

În peisajul showbiz-ului românesc, povestea de dragoste dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a fost una dintre cele mai frumoase și mediatizate relații. Timp de un deceniu, cei doi au trăit o poveste ca în filme, consolidându-și nu doar relația personală, dar și carierele, lucrând împreună în proiecte de televiziune apreciate de public, precum serialul „Lia – soția soțului meu”.

Însă, la fel ca în viață, și în dragoste, nu toate poveștile au un final fericit. În 2021, Cristina și Vlad au decis să meargă pe drumuri separate, o veste care a surprins pe toată lumea, având în vedere imaginea de cuplu perfect pe care o proiectau.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, o poveste de iubire ca în filme

Despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a fost gestionată cu maturitate și respect reciproc. Chiar dacă momentul a fost unul dificil pentru amândoi, marcând sfârșitul unei etape importante din viața lor, au reușit să rămână în relații bune. Această atitudine a fost în mare parte motivată de implicarea lor comună în proiecte profesionale, precum serialul „Lia – soția soțului meu”, care a necesitat păstrarea unui mediu de lucru armonios și profesionist.

În ciuda încercărilor prin care a trecut după despărțire, Vlad Gherman nu a lăsat ca această experiență să-i umbrească viitorul. Actorul și-a găsit fericirea alături de Oana Moșneagu, o colegă de breaslă, cu care a decis să-și unească destinul. După o cerere în căsătorie emoționantă toamna trecută, Vlad și Oana și-au oficializat relația pe 6 aprilie 2024, într-o ceremonie civilă ce precede marea sărbătoare planificată pentru lunile următoare.

„Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva ‘Nunta anului, fast și opulență’. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat.

Toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma. Am discutat cu ea. I-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea. Ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit. Iar așa am convenit împreună. A fost o discuție liberă și a zis că nu ar venit. Asta nu înseamnă că încă suferă. E o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani. Și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, a declarat Vlad Gherman, în emisiunea Fresh by Unica.

Cristina Ciobănașu a primit interzis la nunta lui Vlad Gherman

În pragul acestui nou început, Vlad Gherman a făcut o declarație surprinzătoare referitoare la lista de invitați la nunta sa cu Oana Moșneagu. Într-un gest de transparență și maturitate, actorul a explicat că, deși își dorește să fie înconjurat de persoanele cele mai importante din viața sa, fosta sa iubită, Cristina Ciobănașu, nu se va afla printre invitați. Această decizie a fost luată de comun acord între Vlad și Cristina, reflectând o înțelegere reciprocă și respectul pentru trecutul lor comun.

Chiar dacă nu a fost prezentă la eveniment, Cristina Ciobănașu a ales să transmită un mesaj de felicitare mirilor, dovedind astfel că despărțirile, chiar și cele din lumina reflectoarelor, pot fi gestionate cu grație și maturitate. Gestul ei de a le ura „Casă de piatră” lui Vlad și Oanei pe social media nu doar că demonstrează forța caracterului său, dar și că relațiile respectuoase și pline de înțelegere pot transcende sfârșiturile de capitole din viețile noastre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: