Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu are probleme de sănătate! Actrița a explicat cum se manifestă

Cristina Ciobănașu are probleme de sănătate! Actrița a explicat cum se manifestă

Cristina Ciobănașu are probleme de sănătate! Actrița a explicat cum se manifestă

Cristina Ciobănaşu le-a mărturisit fanilor săi că are probleme de sănătate! Fosta iubită a lui Vlad Gherman susține că în această perioadă o alergie des întâlnită îi dă bătăi de cap. 

Cristina Ciobănașu are probleme de sănătate! Actrița a explicat cum se manifestă

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Aceasta a jucat în multe seriale de la televizior și a reușit să strângă o comunitate mare pe rețelele de socializare. Din acest motiv, vedeta își petrece des timpul online pentru a le povesti urmăritorilor fiecare lucru din viața ei. Astfel, într-un video recent, blondina a explicat cu ce probleme se confruntă.

De curând, Cristina a mărturisit că suferă de o alergie des întâlnită, pentru care nu există foarte multe remedii. Fosta parteneră a lui Vlad Gherman este alergică la ambrozie, o plantă care „face ravagii” în ficare an. Mai mult decât atât, actriţa este obişnuită deja cu această situaţie, pentru că se confruntă cu ea în fiecare an.

”Mă iertați că vorbesc pe nas, dar sunt pe vibe de alergie, cu șervețele tone la mine”, a dezvăluit Cristina Ciobănașu.

Ce relație este, de fapt, între Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

De când au anunțat că nu mai formează un cuplu, cei doi au tot fost întrebați în ce relații au rămas. Acum, în cadrul unui interviu, actrița din serialul Adela, de pe Antena 1, a declarat că ea și fostul său iubit sunt în continuare prieteni, potrivit spynews.ro.

Cu toate că nu le-a fost deloc simplu să facă acest pas și să înceapă o relație bazată doar pe prietenie, Cristina Ciobănașu a declarat că lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere. Vedeta susține că, datorită faptului că și-au transformat relația de iubire în una de prietenie, acest lucru i-a ajutat foarte mult în cariera profesională.

”Deși nu e simplu, ne-am propus să facem asta și lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere. Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini, mai ales că despărțirea noastră nu s-a produs la pachet cu certuri sau vorbe grele. Faptul că am transformat relația într-una de prietenie ne-a ajutat mult să putem lucra în continuare împreună, fără ca munca să ne fie afectată. Bineînţeles ca nici asta nu a fost uşor în primă fază, dar acum lucrurile s-au așezat”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivit viva.ro.

Etichete: