Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație este, de fapt, între Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire: ”S-a spus ultimul cuvânt”

Ce relație este, de fapt, între Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire: ”S-a spus ultimul cuvânt”

Ce relație este, de fapt, între Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire: ”S-a spus ultimul cuvânt”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație, iar vestea a venit ca un șoc pentru fanii acestora. Cu toate că fanii speră la o împăcare, actrița din serialul Adela, de pe Antena 1, a dezvăluit că ea și fostul său iubit sunt în continuare prieteni și nimic mai mult.

Ce relație este, de fapt, între Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire

Cu toate că fanii se așteptau la o nuntă, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au ales să pună punct relației dintre ei. Luna februarie a fost, poate, cea mai tristă pentru fanii Cristinei Ciobănașu și ai lui Vlad Gherman, după ce aceștia au confirmat că s-au despărțit, prin intermediul unui filmuleț postat pe contul de Instagram.

De când au anunțat că nu mai formează un cuplu, cei doi au tot fost întrebați în ce relații au rămas. Acum, în cadrul unui interviu, actrița din serialul Adela, de pe Antena 1, a declarat că ea și fostul său iubit sunt în continuare prieteni, potrivit spynews.ro.

Cu toate că nu le-a fost deloc simplu să facă acest pas și să înceapă o relație bazată doar pe prietenie, Cristina Ciobănașu a declarat că lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere. Vedeta susține că, datorită faptului că și-au transformat relația de iubire în una de prietenie, acest lucru i-a ajutat foarte mult în cariera profesională.

”Deși nu e simplu, ne-am propus să facem asta și lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere. Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini, mai ales că despărțirea noastră nu s-a produs la pachet cu certuri sau vorbe grele. Faptul că am transformat relația într-una de prietenie ne-a ajutat mult să putem lucra în continuare împreună, fără ca munca să ne fie afectată. Bineînţeles ca nici asta nu a fost uşor în primă fază, dar acum lucrurile s-au așezat”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivit viva.ro.

Ce spune Cristina Ciobănașu despre o împăcare între ei

Cât despre ce spune blondina despre o posibilă împăcare cu Vlad Gherman, ei bine, Cristina este de părere că ”niciodată să nu spui niciodată”. Chiar și așa, actrița a declarat că momentan niciunul dintre ei nu se gândesc la acest pas și se axează în continuare pe carieră.

Desigur că nu au lipsit nici cuvintele de laudă la adresa poveștii de iubire pe care a trăit-o timp de nouă ani alături de Vlad Gherman.

”Într-adevăr, am crescut împreună și ne-am influențat unul pe celălalt din multe puncte de vedere, însă cel mai important lucru pe care l-am înțeles în urma acestei relații este faptul că sinceritatea și respectul sunt baza oricărei povești de iubire, iar noi le-am avut în anii minunați pe care i-am petrecut împreună. În acest moment, da, s-a spus ultimul cuvânt, însă nu pot să citesc în stele… Prin urmare, „niciodată să nu spui niciodată!”, a mai spus fosta iubită a lui Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: