Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu a făcut mărturisiri la patru luni de la despărțirea de Vlad Gherman: ”Merg la psiholog”

Cristina Ciobănașu a făcut mărturisiri la patru luni de la despărțirea de Vlad Gherman: ”Merg la psiholog”

Cristina Ciobănașu a făcut mărturisiri la patru luni de la despărțirea de Vlad Gherman: ”Merg la psiholog”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit în urmă cu patru luni de zile. Abia acum, actrița din serialul ”Adela” a făcut declarații neștiute despre momentele cu care s-a confruntat în despărțire. 

Cristina Ciobănașu a făcut mărturisiri la patru luni de la despărțirea de Vlad Gherman: ”Merg la psiholog”

Chiar dacă au trecut patru luni de la despărțire, vestea că cei doi s-au separat continuă să fie una extrem de tristă pentru fanii lor. Cei doi și-au anunțat separarea pe data de 1 februarie 2021, prin intermediul unui filmuleț postat pe contul de Instagram.

Acum, Cristina Ciobănașu a vorbit pentru prima data despre problemele cu care s-a confruntat după despărțirea de Vlad Gherman dar a făcut și primele declarații oficiale despre piesa pe care fostul său iubit a lansat-o pentru ea.

Cristina Ciobănașu a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor după despărțire și că, la fel ca și fostul său iubit, a început să meargă la psiholog. Mai mult decât atât, Cristina a încercat să-și canalizeze tot mai mult atenția pe muncă și pe lucruri care îi făceau plăcere, pentru a mai uita de suferința care îi mistuia sufletul. Desigur că nu au lipsit nici cuvintele sublime la adresa lui Vlad Gherman, actrița mărturisind că fostul său iubit este un om ”capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât el însuși”.

”Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut. Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere. Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată. Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivit viva.ro.

Ce a spus Cristina Ciobănașu despre piesa pe care Vlad Gherman a lansat-o pentru ea

De asemenea, Cristina Ciobănașu a vorbit și despre piesa pe care artistul a compus-o pentru relația lor. Actrița a declarat că știa piesa și că ori de câte ori o asculta, plângea foarte tare. Cel mai greu moment a fost cel în care Vlad a lansat piesa, deoarece fanii nu știau că ea și fostul său iubit se înțeleg tot mai bine, însă doar și ca prieteni.

”Nu mi-a fost deloc ușor. Deși Vlad mi-a arătat piesa cu mult înainte să o lanseze și nu pot să spun că nu m-a afectat, plângeam ori de câte ori o ascultam, momentul lansării a fost chiar mai greu, tocmai pentru că cei care ne urmăresc nu aveau de unde să știe că eu și Vlad eram mult mai bine față de perioada în care a compus piesa. În același timp, pot să înțeleg reacția pe care a declanșat-o răspunsul meu din social media pentru că, probabil, cei mai mulți dintre cei care ne apreciază de atâta timp și care ne-au îndrăgit ca un cuplu au sperat ca piesa să conducă spre o împăcare”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: