Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV după despărțire! Cum a reacționat Răzvan Simion: ”Eu vă înțeleg cel mai bine”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV după despărțire! Cum a reacționat Răzvan Simion: ”Eu vă înțeleg cel mai bine”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV după despărțire! Cum a reacționat Răzvan Simion: ”Eu vă înțeleg cel mai bine”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut prima apariție într-o emisiune după despărțire. Aceștia au fost invitați la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și au vorbit despre serialul Adela, dar și despre relația dintre ei. 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV după despărțire

Cris și Vlad, așa cum îi știe toată lumea, au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și nimeni nu se aștepta la o despărțire din partea lor. Însă relația de 9 ani pe care au avut-o i-a făcut să fie foarte maturi, astfel că au reușit să păstreze o relație de prieteni în ciuda situațiile dificile în care sunt puși acum.

Cei doi actori au proiecte împreună, filmări și colaborări, care nu puteau fi oprite pentru că relația lor nu a mai funcționat. Astfel că, și-au călcat pe orgolii și au continuat să aibă o legătură pentru ca totul să funcționeze așa cum trebuie, chiar dacă este mai dificil să sa se vadă zilnic.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV după despărțire! Unul din proiectele în care sunt implicați acum este serialul fenomen de la Antena 1, ”Adela”, care apare în fiecare joi de la ora 20:30. Cei doi sunt protagoniști în seial, iar astăzi au venit la ”Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a vorbit despre personajele lor.

Cristina Ciobănușanu nu s-a putut abține și a spus câteva spoilere din următorul episod, însă povestea trebuie urmărită de la început până la final, fără a pierde vreun detaliu. Personajele lor sunt foarte difierite, însă au reușit să-și pună amprenta personală în replici.

Ce reacția a avut Răzvan Simion

Pe lângă personajele lor, cei doi actori au vorbit și despe despărțirea pe care au anunțat-o acum o săptămână și ceva. Subiectul a fost deschis chiar de către Răzvan Simion, care a declarat că înțelege perfect situația cu care se confruntă cei doi în momentul de față, făcând referire în mod direct la relația pe care a încheiat-o cu Lidia Buble.

Prezentatorul TV a ținut să precizeze că și el a procedat exact ca și Cristina și Vlad, în ceea ce o privește pe blondină: partea profesională cu partea profesională, iar partea sentimentală cu partea sentimentală.

”Voi sunteți în continuare colegi de platou și am văzut în mesajul video că s-a transformat totul într-o prietenie și ați înțeles că unele lucruri se pot separa. Credeți-mă foarte bine, vă înțeleg cam cel mai bine din acest platou. Adică una e să ”pupi iubi”, cum ar zice Spike, iar alta e să lucrezi împreună. Mi se pare de o maturitate nespecifică vârstei voastre”, a fost reacția lui Răzvan Simion.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV după despărțire! Mai mult, Cristina Ciobănașu a recunoscut că are momente în care își ia fostul iubit în brațe și nu știe cât timp ar trebui să stea, de fapt, în brațele lui. Chiar și așa, Cristina a mărturisit că atât ea, cât și Vlad Gherman lucrează la prietenia lor, deși încă se mai iubesc.

”Ni s-a spus că este foarte bine dacă reușim să facem asta. Deocamdată este foarte greu, foarte greu. Și acum, când am venit la emisiuni, mai avem stângăcii, ne luăm în brațe dar nu știm cât să stăm într-o îmbrățișare, dar na, tot felul de stângăcii de genul acesta. Avem emisiuniea de pe Happy pe care o facem în continuare împreună, ca un cuplu de prezentatori și acolo lucrurile trebuie să fie sudate. Trebuie să lucrăm la prietenia noastră”, a declarat Cristina Ciobănașu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: