Redactia.ro
Home » TV » Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despărțiți, dar împreună. Cei doi continuă să se vadă și să vorbească zilnic. „Ne suntem alături și acum”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despărțiți, dar împreună. Cei doi continuă să se vadă și să vorbească zilnic. „Ne suntem alături și acum”

GALERIE FOTO (9)

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au hotărât să meargă pe drumuri separate după o relație de nouă ani. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi actori. Însă, cei doi păstrează legătura și vorbesc zilnic. 

 

Cristina Ciobănașiu și Vlad Gherman continuă să se vadă și să vorbească zilnic

Vestea despărțirii dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ia luat prin surprindere pe fanii cuplului, având în vedere că cei doi formau un cuplu de 9 ani. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, însă nu stau departe unul de celălalt. Deși a trecut doar o zi de la anunțul despărțirii celor doi, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu continuă săs e vadă și să vorbească zilnic. Fanii cuplului speră, însă, că mai există șanse de împăcare între cei doi.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu mulți ani pe platourile de filmare și a fost dragoste la prima vedere. Cei doi aveau planuri mari de viitor, își anunțaseră logodna și au plănuit nunta, însă, se pare că au decis că vor altceva de la viață.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Cristina și Vlad sunt nevoiți să se vadă zilnic. Cei doi actori joacă în serialul „Adela”, iar din această cauză trebuie să se vadă în fiecare zi.

„Am venit la filmare, dar voiam să vă spun că am citit toate comentariile și toate mesajele pe care le-ați lăsat la ultima postare și voiam să vă mulțumesc că mulți dintre voi ați înțeles și ați acceptat decizia noastră și nue o perioadă ușoară. A fost greu să luăm decizia asta și a fost cu atât mai greu să urmărim tot ce s-a întâmplat ieri în online vizavi de anunțul nostru. Dar ne suntem alături și acum. Și ne-a propus, pentru că mulți dintre voi ați rămas cu multe semne de întrebare, să răspundem la cât mai multe înrebări”, a spus Cristina Ciobănașu, în urmă cu puțin timp, pe pagina ei de Instagram.

Vlad Gherman, după despărțire: „O  iubesc pe fata asta”

Aparent, cei doi actori nu și-au mai putut rezolva problemele din relație și au suferit mult de-a lungul anului tercut, astfel încât au ales să se despartă. Vlad și Cristina au mărturisit că au avut parte și de neînțelegeri și că din acest motiv au recurs la această decizie.

„Toate momentele pe care le-am trăit au fost extrem de frumoase. Au fost 9 ani în care am trăit cât poate trăiesc alții într-o viață, doar că există momente, pentru că așa e în viață, nu e numai lapte și miere.  Am avut și momente grele prin care am trecut, pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile bune, fericite și multă iubire, ceea ce a și fost”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Mai mult, actorul încearcă să îi îndrume pe fani să nu facă aceleași greșeli pe care le-au făcut ei și le-a dat un sfat internauților.

„Cea mai mare greșeală pe care poți să faci e să te uiți pe tine, să uiți că ai alte nevoi față de nevoile partenerului, că ai alte aspirații, că-ți dorești alte lucruri de la viață. O iubesc pe fata asta”, a spus Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat că relația lor a luat sfârșit, ieri, 1 februarie, printr-un video postat pe rețelele de socializare.

,,Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit’, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni”, a spus și Cristina Ciobănașu în cadrul video-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: