Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cristina Ciobănașu l-a dat uitării pe Vlad Gherman? Actrița, surprinsă în compania unui bărbat misterios

FOTO Cristina Ciobănașu l-a dat uitării pe Vlad Gherman? Actrița, surprinsă în compania unui bărbat misterios

GALERIE FOTO (2) Cristina Ciobanasu, surprinsa cu un tanar misterios

Cristina Ciobănașu stârnește semne de întrebare. Îndrăgita actriță a fost surprinsă discutând de zor cu un bărbat misterios, într-un club din București. La un moment dat, Cristina i-a și zâmbit individului, semn că a fost încântată de spusele lui. Și-a făcut oare o nouă relație?

Cristina Ciobănașu l-a dat uitării pe Vlad Gherman? Actrița, surprinsă în compania unui bărbat misterios

Actrița din serialul ”Adela” s-a despărțit în urmă cu patru luni de Vlad Gherman și a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a depăși episodul. Să-l fi dat, deja, uitării Cristina Ciobănașu pe fostul partener? Ea a fost surprinsă de paparazzi, duminică, într-un club din Capitală, nu singură, ci…în compania unui tânăr cu care părea  că se simțea foarte bine. Drept dovadă, zâmbetul ei de pe chip, potrivit Spynews.

Cristina Ciobănașu, despre episodul despărțirii

Cristina Ciobănașu a avut un moment de decădere psihică atunci când a trebuit să se despartă de Vlad Gherman, alături de care a stat nouă ani și părea că aveau planuri de căsătorie. Asta pentru că Vlad Gherman îi oferise și un inel de logodnă frumoasei actrițe. Pentru a-și reveni din șoc, a apelat la ajutorul specialiștilor, a dezvăluit Cristina într-un interviu recent.

Când s-au despărțit, de fapt, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu?! Anunțul  neașteptat al actorului: "La ea stau de..." - WOWBiz

Cristina Ciobănașu își percepe fostul partener precum o iubire ca în filme, mai ales că Vlad a fost prima ei dragoste. Tot în același interviu, Cristina nu a dezvăluit adevăratul motiva al despărțirii, ci a precizat doar că s-au adunat mai multe lucruri în timp.

”Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut. Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere. Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată. Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate.”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivit viva.ro.

Ce motiv al despărțirii au invocat Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Vlad Gherman, tot pentru Viva.ro, a declarat că el și fosta logodnică nu mai erau pe aceeași lungime de undă.

Începuserăm să ne dorim lucruri diferite și credeţi-mă că am încercat să facem relaţia să funcţioneze. Nu am zis gata’ din primul moment în care am realizat că nu suntem pe acelaşi traseu. Nu ‘am tras de relaţia asta din obişnuință”, a spus Vlad.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: