Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman încă suferă după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a făcut declarații sfâșietoare: „Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc”

Vlad Gherman încă suferă după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a făcut declarații sfâșietoare: „Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc”

Vlad Gherman încă suferă după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman încă suferă după despărțirea de Cristina Ciobănașu. În urmă cu câteva zile, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au șocat pe toată lumea după ce au anunțat că s-au despărțit după 9 ani de relație. Deși actorul s-a mutat singur într-un nou apartament, acesta încă mai suferă după fosta iubită, făcând declarații absolut șocante.

Vlad Gherman încă suferă după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a făcut declarații sfâșietoare: „Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc”

Vlad Gherman încă suferă după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Timp de 9 ani, relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost un adevărat exemplu pentru adolescenți, aceștia îndrăgostindu-se pe platourile de filmare ale serialului de succes „Pariu cu viața”. Ei bine, se pare că cei doi au ajuns la concluzia că au visuri și idei diferite, motiv pentru care au decis să-și spună adio. Astfel, în urmă cu două săptămâni, Vlad și Criss au postat pe Instagram un clip video în care își anunțau apropiații și fanii că nu mai formează un cuplu.

De asemenea, cei doi actori au menționat și posibilul motiv al despărțirii. Recent, într-un interviu pentru Viva.ro, Vlad Gherman a răspuns sincer la toate întrebările, declarațiile sale fiind de-a dreptul emoționante. Întrebat când a simțit că lucrurile între ei s-au schimbat, Vlad Gherman a declarat că atât el, cât și fosta sa iubită s-au schimbat în cei 9 ani de relație, iar acest lucru nu este de condamnat. „Începuserăm să ne dorim lucruri diferite și credeţi-mă că am încercat să facem relaţia să funcţioneze. Nu am zis gata’ din primul moment în care am realizat că nu suntem pe acelaşi traseu. Nu ‘am tras de relaţia asta din obişnuință”, a spus Vlad.

Mai mult, actorul a declarat sincer că o va iubi în continuare pe Cristina, indiferent de tipul de iubire. „Cristina este în continuare pentru mine cea mai specială persoană. O fire sensibilă, un om blând și altruist, o persoană puternică și curajoasă. Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc – indiferent de tipul de iubire pe care i-o port„, a precizat sincer, Vlad Gherman.

De multe ori se spune că nu există prietenie între două persoane care la un moment dat au avut sentimente intense unul pentru celălalt. În opinia lui Vlad, acest lucru există pentru el și Criss. Cei doi sunt în prezent prieteni și se întâlnesc în fiecare zi pe platourile de filmare ale serialului Adela. „Nu știi niciodată unde te duce viața. Uitați-vă la mine! Trebuia să fiu domnul doctor Vlad Gherman și totuși destinul și-a spus cuvântul și a ascultat glasul inimii”, a continuat Vlad.

Vlad Gherman, despre schimbările care urmează

Ei bine, și băieții plând câteodată și nu este nicio rușine. Vlad Gherman a recunoscut că a plâns mult în ultima perioadă, iar motivul acestui lucru nu a fost doar pentru că nu mai este împreună cu Cristina Ciobănașu, ci și din cauza că îi este frică de necunoscut, de noua viață.Cu toate astea, actorul este o fire puternică și are încredere că va putea să treacă peste acest moment. „Am plâns destul de mult, pentru că despărțirea asta reprezintă o schimbare majoră în viața mea. În general, ne temem de necunoscut, de nou și preferăm să rămânem acolo unde ne simțim în siguranță„, a incheiat Vlad. În prezent, Vlad s-a mutat într-un apartament nou, împărtășind cu fanii săi din mediul online întregul moment al mutării, fiind extrem de mândru că a reușit să facă acest pas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: