Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată apartamentul în care Vlad Gherman s-a mutat după despărțirea de Cristina Ciobănașu? Galerie FOTO

Cum arată apartamentul în care Vlad Gherman s-a mutat după despărțirea de Cristina Ciobănașu? Galerie FOTO

GALERIE FOTO (7) Cum arată apartamentul în care Vlad Gherman s-a mutat

Cum arată apartamentul în care Vlad Gherman s-a mutat. După ce în urmă cu câteva săptămâni Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman șoca pe toată lumea cu anunțul despărțirii lor, actorul a reușit să-și găsească un apartament în care va locui singur. Cum arată noua locuință a lui Vlad Gherman?

Cum arată apartamentul în care Vlad Gherman s-a mutat după despărțirea de Cristina Ciobănașu? Galerie FOTO

Cum arată apartamentul în care Vlad Gherman s-a mutat. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat în urmă cu câteva zile că au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de 9 ani. Cei doi i-au șocat atât pe apropiați, cât și pe fanii lor, care așteptau cu nerăbdare ca cei doi să facă pasul cel mare. Din păcate, cei doi actori au descoperit că au idealuri diferite, motiv pentru care au decis să pună capăt relației.

Acum, după ce a rămas singur, Vlad Gherman își dorește să înceapă de la zero și să înceapă o viață nouă. Așadar, după zile de căutări, actorul a reușit să-și găsească apartamentul mult visat. Cu toate că i-a fost greu să părăsească casa în care a locuit alături de Criss, Vlad a dovedit că este o persoană puternică. În urmă cu câteva zile, actorul a postat pe canalul său de Youtube, un vlog în care le prezintă fanilor noul său apartament. Vlad Gherman și-a decorat noua locuință după bunul său plac, povestindu-le susținătorilor săi ce planurile sale de viitor. ‘‘Momentul mult așteptat a sosit. Prietenii mei, aceasta este cheia de la noul apartament. Abia aștept să mă mut. Vreau să-mi cumpăr multe lucruri. O să vă arăt apartamentul cum arată acum, dar și cum va arăta după ce îl voi decora. Voi sunteți martorii acestui eveniment important din viața mea și am vrut să vedeți cum arată apartamentul acum, când abia am luat cheile și o să vedeți și transformarea, pentru că toată săptămâna voi munci aici”, a spus Vlad Gherman.

Cum se înțeleg în prezent Vlad și Criss?

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație, iar acest lucru i-a șocat pe apropiații cuplului, dar și pe fanii lor. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor ale serialului Pariu cu viața. Așadar, povestea lor de dragoste a început când cei doi erau foarte tineri, iar în toți aceștia ani, Criss și Vlad au strâns numeroase amintiri împreună. Deși ambii au sentimentele intense în continuare, cei doi nu mai găsesc motivația de a merge împreună pe același drum.

Conform acestora, motivul separării este faptul că au fost prea mult timp concentrați pe nevoile celuilalt și au uitat de propriile ambiții. „Noi când ne-am cunoscut eram foarte tineri și din acel moment am făcut cam totul împreună. Am lucrat și jucat împreună, iar undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre, la ce ne doream noi ca indivizi. Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să te uiți pe tine, să uiți că ai alte nevoi și aspirații față de partener și că-ți dorești alte lucruri de la viață”, a spus Vlad Gherman în clipul de pe Instagram în care anunța despărțirea. În prezent, cei doi au rămas în relații bune, fiind colegi de platou în serialul Adela, astfel, Criss și Vlad Gherman se întâlnesc în fiecare zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: