Redactia.ro
Home » Monden » Cine îl ajută pe Vlad Gherman să se refacă după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Mă văd cu…”

Cine îl ajută pe Vlad Gherman să se refacă după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Mă văd cu…”

GALERIE FOTO (2) Cine îl ajută pe Vlad Gherman să se refacă după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Cine îl ajută pe Vlad Gherman să se refacă după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Au trecut deja patru luni de când s-a despărțit de fosta sa iubită, actrița Cristina Ciobănașu. Pentru a trece peste această perioadă dificilă, Vlad Gherman și-a înecat amarul în băutură și țigări, dar cineva îl ajută să se refacă. Despre cine este vorba?

Cine îl ajută pe Vlad Gherman să se refacă după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Mă văd cu…”

Cine îl ajută pe Vlad Gherman să se refacă după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Viața actorului s-a schimbat radical după despărțirea de Criss. Vlad Gherman a recunoscut că a încercat să-și înece suferința în alcool și țigări. Recent, actorul din Adela a spus cum încearcă să treacă peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Tânărul a mărturisit că prietenii sunt cei care îl ajută să treacă mai bine peste această perioadă. Fostul iubit al actriței susține că a început să se descurce singur, mai ales de când s-a mutat singur într-un apartament.

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu

Pe lângă faptul că a devenit mai preocupat de treburile casnice, Vlad a spus că se bazează pe sprijinul prietenilor, cu care iese foarte des. ”Am început să mă descurc singur. Îmi spăl, îmi calc, fac curat, gătesc (mai rar ce e drept; mai des comand ceva), îmi plătesc tot ce trebuie plătit la un apartament în care stai cu chirie. Am început să fac vlog, am început să cânt din nou, mă văd cu prietenii mai des şi învăţ să mă descurc şi pe propriile puteri. E un drum nou şi pare că e unul interesant”, a declarat Vlad Gherman.

Referitor la despărțirea de Criss, dacă la început situația a părut fi o adevărată dramă, acum, actorul o ia ca pe o lecție. Vlad este de părere că despărțirea de celebra actriță l-a maturizat și l-a făcut să fie mai conștient de mai multe lucruri. De asemenea, actorul susține că nimic în viață nu este sigur. ”E o experienţă inedită. Mă maturizează şi mă face mai conştient de lucrurile mărunte care trebuie făcute atunci când stai singur. E de încercat. Recomand! Cred că cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o până în prezent este că nimic pe lumea asta nu durează o veşnicie. Totul vine şi pleacă. Nimeni nu îţi poate garanta nimic. Tot ce ştim cu siguranţă e că într-o zi vom muri, atât. Restul drumului pe care îl avem de parcurs este necunoscut. Lecţia pe care am învăţat-o este următoarea: “Bucură-te de orice lucru pe care ţi-l oferă viaţa!”, a mai adăugat actorul.

Actorul își refugia amarul în alcool

Actorul din serialul Adela a recunoscut că ajunsese să bea o sticlă de alcool pe zi, în condițiile în care, în trecut, nu obișnuia să bea vin. Totodată, Vlad ajunsese să fumeze un pachet de țigări pe zi, ajungând să fie surprins de gesturile sale.”Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi. Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi”, a spus Vlad Gherman în vlog-ul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: