Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu, în lacrimi! Anunțul dureros făcut de actriță: „Nu a mai rezistat”

Cristina Ciobănașu, în lacrimi! Anunțul dureros făcut de actriță: „Nu a mai rezistat”

Cristina Ciobănașu, în lacrimi!

Cristina Ciobănașu, în lacrimi! Celebra actriță trece prin momente dureroase. În urma cu putin timp, vedeta a postat un clip video, în care apare în lacrimi. Cristina și-a anunțat fanii din mediul online că o ființă importantă din viața ei s-a stins din viață.

Cristina Ciobănașu, în lacrimi! Anunțul dureros făcut de actriță: „Nu a mai rezistat”

Cristina Ciobănașu și-a îngrijorat fanii din mediul online. Celebra actriță a postat pe Instagram un clip video în care apare plângând. Vedeta le-a spus urmăritorilor ei că trece printr-o perioadă dificilă, anunțând că o ființă dragă ei, a murit. Este vorba despre câinele ei, un Golden Retriever alături de care a copilărit. Patrupedul avea mai mult de 14 ani și organismul său a cedat. Moartea acestuia a picat ca un trăsnet peste întreaga familie, iar cu multă durere, Cristina a vorbit despre tristul eveniment. De asemenea, actrița a mai spus că mai există un lucru care i s-a întâmplat recent, dar a subliniat că nu poate vorbi despre acest lucru deocamdată. „De curând am pierdut Golden Retriever-ul alături de care am copilărit, Tonca. Avea 14 ani și ceva și, din păcate, era foarte bolnăvioară, nu a mai rezistat. Ar mai fi o veste tristă, dar nu sunt capabilă acum s-o împărtășesc”, a spus Cristina Ciobășanu, cu ochii în lacrimi.

Pe lângă toate momentele triste, fosta iubită a lui Vlad Gherman a avut și o veste bună. Actrița a spus că deja familia ei are un nou membru, un patruped Golden Retriever. „O veste fericită este că avem un nou membru în familia de animăluțe, un puiuț de Golden Retriever, care a apărut ca prin minune. Ne-a zis cineva de el și ne-am gândit că așa a fost să fie”, a explicat actrița.

Cristina Ciobănașu s-a despărțit de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după aproape 9 ani de relație. Despărțirea a fost anunțată chiar în prima zi a lunii februarie pe rețelele de socializare, unde Cristina și Vlad au vorbit despre motivul pentru care au ales să meargă pe drumuri separate. Anul 2020 a fost unul dificil pentru cei doi, petrecând foarte mult timp împreună. Acest lucru i-a făcut să realizeze că au visuri diferite. Relația lor nu a fost întotdeauna perfectă, existând și certuri și obstacole.

„Știu că e o nouă etapă din viața noastră. S-a schimbat un pic scenariul, dar e un nou început. Cred că asta e ultima oară când o să vorbim despre subiectul ăsta, e un subiect sensibil, care ne emoționează în continuare. Noi am clădit, în primul rând, o relație de prietenie acum 10 ani, sunt 10 ani de când ne-am cunoscut, și cred că ăsta e un lucru important. De asta cred că putem rămâne în continuare prieteni. De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați, normal. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă. ”, a declarat Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: