Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman. Mesajele postate au dat-o de gol pe actriță

Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman. Mesajele postate au dat-o de gol pe actriță

GALERIE FOTO (5) Cristina Ciobănașu si Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație. În urmă cu câteva zile, cei doi au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că povestea lor de dragoste a luar sfârșit. În prezent, atât Cristina, cât și Vlad încearcă cu greu să facă față situației. Ce mesaj a postat actrița?

Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman. Mesajele postate au dat-o de gol pe actriță

Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman. După 9 ani de relație, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit, povestea lor de dragoste ajungând la sfârșit. Cei doi au dezvăluit că pandemia de coronavirus a avut un impact puternic asupra relației lor, iar după ce au petrecut mult timp împreună și-au dat seama că nu au visuri comune. Astfel, Vlad Gherman a plecat din casa în care locuia cu Criss, și a slăbit 7 kilograme, fiind afectat de această situație. Nici Criss nu este mai bine. Actrița s-a dat de gol pe rețelele de socializare, iar fanii sunt triști pentru că aceasta trece prin această periodă grea. „Starea mea mentală este: dacă îmi dai o îmbrățișare lungă, s-ar putea să încep să plâng’, este mesajul distribuit de Cristina Ciobănașu într-un story pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, Cristina Ciobănașu le-a mulțumit fanilor săi pentru susținerea pe care i-au oferit-o în această perioadă, povestindu-le că i-a fost extrem de greu să-și revină. „Mă țin de câteva zile să mă adun și să fac această postare prin care vreau să vă mulțumesc pentru prezența și susținerea pe care mi-o arătați aici, pe contul meu de Instagram. Mă bucur enorm că ne-am strâns peste 1M de oameni, mă bucur că sunteți activi și urmăriți cu interes tot ce fac, tot ce postez și că nu încetați să îmi aratați că vă place munca pe care o depun. Mă bucur că îmi sunteți alături, chiar dacă de la distanță. Vă îmbrățișez tare și vă doresc tot ce-i mai bun!‘, a scris Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație!

În urmă cu câteva zile, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au șocat pe toată lumea când au anunțat pe rețelele de socializare că au decis să pună punct relației de iubire pe care o aveau de 9 ani. Deși le-a fost greu să ia această decizie, Criss și Vlad au decis că este cel mai bine să meargă pe drumuri separate. Aceștia au postat un clip video pe rețelele de socializare în care argumentează decizia luată. „ Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit’, a spus Vlad Gherman. „Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni, a transmis și Cristina Ciobănașu.

Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, Cristina și Vlad au declarat au rămas prieteni și colegi pe platourile de filmare, chiar dacă unora le este greu să creadă acest lucru. Cel care îi susține și a declarat că îi înțelege, este chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: