Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu suferă după Vlad Gherman. Ce a postat pe Instagram

Cristina Ciobănașu suferă după Vlad Gherman. Ce a postat pe Instagram

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu face față cu greu despărțirii de Vlad Gherman. Actrița a mărturisit fanilor, pe Instagram, prin ce trece și că încearcă cu greu să se adune.

Cristina Ciobănașu suferă după Vlad Gherman. Ce a postat pe Instagram

Cristina Ciobănașu este tot mai afectată de despărțirea de Vlad Gherman. Cu greu face față clipelor de singurătate și a mărturisit fanilor de pe Instagram starea cu care se confruntă, informează Spynews.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe balcon. Cei doi se țin în brațe. Actrița poartă o rochie în dungi, iar el o cămașă roz.

„Starea mea mentală este: dacă îmi dai o îmbrățișare lungă, s-ar putea să încep să plâng”, este mesajul distribuit de Cristina Ciobănașu pe Instagram.

De altfel, Cristina Ciobănașu mărturisește că de câteva zile încearcă să se adune. Ceea ce înseamnă că îi este foarte greu fără cel care i-a fost alături timp de 9 ani, actorul Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu îl îmbrățișează pe Vlad Gherman de la spate. Ambii poartă tricouri negre, iar artista îl mușcă de ureche pe actor.

„Mă țin de câteva zile să mă adun și să fac această postare prin care vreau să vă mulțumesc pentru prezența și susținerea pe care mi-o arătați aici, pe contul meu de Instagram. Mă bucur enorm că ne-am strâns peste 1M de oameni, mă bucur că sunteți activi și urmăriți cu interes tot ce fac, tot ce postez și că nu încetați să îmi aratați că vă place munca pe care o depun. Mă bucur că îmi sunteți alături, chiar dacă de la distanță. Vă îmbrățișez tare și vă doresc tot ce-i mai bun! ❤️🤗”, a mai  scris actrița din „Sacrificiul” pe rețeaua socială.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut anunțul despărțirii după 9 ani de relație, pe data de 1 februarie.

”Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, spuneau Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe Instagram, pe 1 februarie.

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă

Cristina Ciobănașu nu erau doar iubiți, ci și logodnici și aveau planuri de nuntă. Fanii au observat-o pe actriță fără inel pe deget, de când nu mai este împreună cu Vlad Gherman, iar ea le-a precizat că l-a pus într-o cutie cu amintiri.

”Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție, va rămâne în inimile noastre ce unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună. Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune, atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo.”, a spus Cristina Ciobănașu fanilor, într-o sesiune de discuție cu aceștia.

Image result for crisrina ciobanasu inel logodna

Chiar dacă s-au despărțit, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu păstrează o relație de prietenie. Motivul ruperii relației de 9 ani pare a fi lipsa de compatibilitate. Au descoperit că sunt diferiți, în această perioadă a pandemiei, când au stat mai mult izolați, în casă.

”Niciodată nu ești pregătit să ieși din zona de confort. Cred că asta a fost și ideea. Ne așezam amândoi pe ideea că o să fim bine toată viața, că nevoile noastre nu mai contează atâta timp cât satisfacem nevoile celuilalt, dar nici măcar asta nu făceam. Probabil că asta a fost cel mai grav lucru. Iar după anul 2020, mă abțin! E foarte greu să întreții o relație atâta timp cât tu nu te iubești pe tine suficient. Eu cred că suntem incapabili să iubim cu adevărat pe cineva, dacă nu ne iubim pe noi. Noi ne-am pierdut pe drum, nu ne-am mai apreciat.”, a spus Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: