Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Cioran a oferit explicații după ce a plecat la mare, în timp ce fetița ei este în spital: ”Mi-e foarte greu să accept”

Cristina Cioran a oferit explicații după ce a plecat la mare, în timp ce fetița ei este în spital: ”Mi-e foarte greu să accept”

Cristina Cioran a oferit explicații după ce a plecat la mare, în timp ce fetița ei este în spital ”Mi-e foarte greu să accept”

Cristina Cioran a oferit explicații după ce a plecat la mare, în timp ce fetița ei este încă în spital după ce s-a născut prematur. Ce a spus actrița despre vacanța ei!

Cristina Cioran a oferit explicații după ce a plecat la mare, în timp ce fetița ei este în spital: ”Mi-e foarte greu să accept”

Cristina Cioran trebuia să nască în luna septembrie, însă planurile au fost altele pentru ea. Actrița a născut mult mai devreme, iar acum fetița ei, Ema, se află în incubator, iar medicii fac tot ce pot pentru a o salva. Deși trece printr-o perioadă foarte grea, se pare totuți că proaspăta mămică și-a făcut timp să meargă la plajă, lucru care i-a infuriat pe urmăritorii ei.

În urmă cu două zile, Cristina Cioran a plecat la mare, alături de iubitul ei și de fiul acestuia dintr-o altă relație, în timp ce micuța Ema se află încă la incubator. Acest gest a înfuriat opinia publică, numeroase persoane dezaprobând total faptul că vedeta a ales să se relaxeze în timp ce fiica ei se află încă în spital.

După acest val de comentarii acide provocat după decizia ei de a merge pe litoral, Cristina a oferit și explicații pentru urmăritorii săi de pe contul de Instagram.

”Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație,  iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management. Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc! Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este! Sper ca într-o săptămână-două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează. E un drum lung, dar am oameni lângă mine care mă susțin, mă încurajează și mă înțeleg. Noapte bună vă doresc și vă mai spun mâine”, a explicat Cristina Cioran.

Cristina Cioran a postat un mesaj emoționant de ziua ei de naștere

Cristina Cioran a împlinit de curând 44 de ani. De ziua ei de naștere a transmis un mesaj profund pe contul ei de Instagram, mai ales că fanii au fost curioși să afle ce face Ema.

”44, happy mom, happy wife! Va multumesc din suflet pentru mesaje, ganduri si incurajari! A fost o zi de nastere si renastere! Am incercat sa raspund tuturor si sper sa nu va suparati pe mine daca nu am reusit sa raspund tuturor. Suntem optimisti si convinsi ca Ema va fi bine! Deocamdata inca este la incubator; va mai sta acolo pana creste suficient ca sa poata fi luata acasa! M au ajutat si ma ajuta mult mesajele si incurajarile voastre! Va multumesc mult pentru urari si abia astept sa va dau vesti!”, a scris Cristina pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: