Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran confirmă despărțirea de tatăl copilului ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Nu ne mai înțelegem”

Cristina Cioran confirmă despărțirea de tatăl copilului ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Nu ne mai înțelegem”

Încă un cuplu se destramă în showbiz-ul de la noi! Cristina Cioran a confirmat despărțirea de tatăl copilului ei, Alex Dobrescu. Cei doi urmau să se căsătorească, pentru că bărbatul doar ce o ceruse în căsătorie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei doi.

Cristina Cioran, din nou singură

Cristina Cioran și-a îndeplinit marele vis, acela de a fi mamă. Actrița a devenit mamă la vârsta de 44 de ani, după ce a născut prematur o fetiță, pe nume Ema. Copila este bine, sănătoasă, iar vedeta se bucură enorm că Dumnezeu a binecuvântat-o cu o asemenea minune. Când toate mergeau parcă bine în viața Cristinei, iată că relația ei sentimentală a fost zguduită, din nou. Recent, vedeta de televiziune spunea că a fost cerută în căsătorie de către Alex, tatăl fetiței ei. Lucrurile păreau că merg din ce în ce mai bine, însă iată că nu a fost deloc așa. Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit, înainte să ajungă la altar.

Cel care a dat vestea a fost chiar bărbatul, cel care a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”, a scris Alex Dobrescu pe Facebook, în dreptul unui video în care apare împreună cu vedeta. Apoi, Cristina Cioran a început să fie asaltată cu mesaje din partea tuturor.

Ce spune Cristina Cioran despre despărțire

Cristina Cioran a vorbit sincer despre separarea de partenerul ei de viață. Vedeta a confirmat spusele lui Alex Dobrescu și a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu acesta. Visele ei s-au năruit într-o clipă, însă actrița consideră că lucrurile vor intra pe făgașul normal, la momentul potrivit.

”Eu sunt o persoană foarte sinceră și credulă, cred în oameni și în intențiile lor bune. Nu înțeleg minciuna și escrocheria. Poate că dacă ar fi să schimb ceva, asta aș schimba, aș fi un pic mai susceptibilă, mai puțin credulă”, a spus Cristina Cioran, scrie Fanatik.

Actrița a confirmat separarea de tatăl copilului ei. ”Alex este tatăl Emei. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.

Cristina a ținut să spună că cei doi nu se mai înțelegeau și au ajuns la concluzia că este mai bine să-și vadă fiecare de treaba lui. „Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere și ne-am despărțit. Asta este și cam atât, nu e nimic spectaculos. Nu știu, nu-mi fac planuri. (n.r. de împăcare). Acum prioritatea mea este Ema, așa că o las așa cum a picat. Nu s-a întâmplat nimic spectaculos, nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a spus vedeta la un post TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: