Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran, mărturisire emoționantă după ce și-a revăzut fetița născută prematur. S-a întâmplat chiar la ultima vizită la spital: “M-a auzit și a început… “

Cristina Cioran, mărturisire emoționantă după ce și-a revăzut fetița născută prematur. S-a întâmplat chiar la ultima vizită la spital: “M-a auzit și a început… “

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima oară la 44 de ani, în cursul lunii iulie. Însă fetița s-a născut prematur din cauza unor probleme de sănătate ale actriței, iar micuța a rămas în spital, la incubator. Proaspăta mămică a făcut mărturisiri emoționante legate de momentul în care și-a revăzut fetița.

Cristina Cioran a mărturist că ea și iubitului ei au voie la două vizite pe săptămână, timp de jumătate de oră, însă doar cu un test de depistare Covid-19 care să aibă rezultat negativ.

După ce a văzut-o zilele trecute, Cristina Cioran a făcut o mărturisire emoționantă după ce și-a revăzut fetița născută prematur. Actrița a mai povestit și despre cum se simte micuța Ema, pe care așteaptă cu nerăbdătoare să o strângă la piept.

Cristina Cioran, după ce și-a revăzut fetița născută prematur: “M-a auzit și a început… “

Cristina Cioran și iubitul și-au vizitat fiica la spital, iar experiența a fost una extrem de emoționantă, după cum povestește chiar actrița.

„Sunt într-o perioadă foarte interesantă. Sunt sentimente și contradictorii, și de fericire, și de teamă, și de nesiguranță. Suntem foarte surprinși de ce ni se întâmplă și încercăm să fim cât se poate de pozitivi și să nu ne lăsăm cuprinși de emoțiile negative. Traversăm o perioadă diferită. Am o singură dorință: vreau ca fetița mea să fie bine și să pot să o iau acasă, cât mai repede. Lucru care, nu știu când se va întâmpla. Ea se recuperează, se recuperează foarte bine, am drept drept de vizită de două ori pe săptămână”, a declarat Cristina Cioran, potrivit celor de la Viva.

De asemenea, actrița susține că trăiește cu teamă această perioadă, pe care o simte ca o pedeapsă pe care trebuie să o ducă la bun sfârșit.

„Dacă ăsta este sacrificiul pe care eu trebuie să îl fac, pentru ca fetița mea să fie bine…nu putem decât să ne rugăm și să fim optimiști. Nu ai cum să stai liniștit, pentru că e parte din tine. Medicii nu-ți vor spune niciodată să stai relaxat, pentru că obligația lor este să fie corecți”, a mai adăugat blondina.

Mai mult, Cristina a mărturisit cu entuziasm că Ema dă primele semne că o recunoaște. Și-a dat seama de acest lucru chiar la ultima vizită. în momentul în care Cristina Cioran i-a rostit numele, pulsul micuței Ema a crescut.

„Am fost în vizită, când am intrat, acolo, în salon, și am zis, fetița mea m-a auzit și a început aparatul să (n.r. – i-a crescut pulsul)… Să sperăm că o să fie… Suntem siguri că o să fie bine, dar e o strângere de inimă”, a conchis Cristina Cioran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: