Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran și iubitul ei și-au vizita fiica la spital. Cum s-au fotografiat cei doi

Cristina Cioran și iubitul ei și-au vizita fiica la spital. Cum s-au fotografiat cei doi

GALERIE FOTO (5) Cristina Cioran și iubitul ei și-au vizita fiica la spital.

Cristina Cioran și iubitul ei și-au vizita fiica la spital. După ce s-a întors de la mare, prezentatoarea tv și-a luat iubitul și au mers împreună la spital pentru a o vizita pe fiica lor. Vedeta nu a luat în seama răutățile internauților care au criticat-o pentru că a plecat la mare, în ciuda faptului că fiica sa, Ema, se află în spital, fiind născută prematur.

Cristina Cioran și iubitul ei și-au vizita fiica la spital. Cum s-au fotografiat cei doi

Cristina Cioran și iubitul ei și-au vizita fiica la spital.Celebra vedeta a devenit mămică pentru prima dată, aducând pe lume o fetiță. Deși a fost născută prematur, micuța Ema este puternică și se luptă să crească pentru a ajunge acasă, alături de părinții săi. În urmă cu câteva zile s-a produs un val de critici în mediul online, după ce internauții au judecat-o aspru pe Cristina Cioran pentru că a plecat la mare, în loc să stea în fața spitalului unde se află fiica sa. În urmă cu câteva ore, blondina s-a vaccinat împotriva coronavirusului, postând pe rețelele de socializare o imagine în care se imunizează.

Blondina nu s-a lăsat afectată de răutățile acestora și a vrut doar să se relaxeze pentru a se încărca cu forțe proaspete pentru momentul în care Ema va ajunge acasă. Totodată, fosta moderatoare tv s-a simțit nevoită să le ofere susținătorilor săi câteva explicații, așa că a postat un mesaj pe cât se poate de direct pe InstaStory. ”Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație, iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management. Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!” , a spus prezentatoarea TV.

Micuța Ema a fost vizitată de părinții ei

După ce s-a întors de la mare, Cristina Cioran și iubitul ei s-au dus la spital pentru a-și vizita fiica. Vedeta a vrut să împrtășească momentul emoționant cu fanii săi, așa că s-au fotografiat în liftul spitalului. Actrița și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, s-au îmbrăcat corespunzător și au mers să-și vadă copilașul. În urmă cu ceva timp, vedeta tv menționa că Ema se simte din ce în ce mai bine și face progrese zilnice. „Sunt mai bine, deși pare ca s a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când ma aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă. Este fetiță noastră puternică! Respira singura, urmează partea cu mâncarea la biberon și speram ca totul sa evolueze bine. „, a mărturisit Cristina Cioran.

În urmă cu șapte luni, Cristina Cioran anunța că este însărcinată la 43 de ani. Când nimeni nu se aștepta, actrița a dezvăluit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu și-au dorit foarte mult un copil, iar minunea a venit mai repede de cât se așteptau. “Am avut mari emoții, mai ales că multe fete pierd sarcinile în ziua de astăzi. Iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică, la 43 de ani. Sunt însărcinată în 3 luni, îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le spun. Așa sunt primele luni, analize, e greu. El s-a bucurat foarte tare, nu știam cum să îi spun. Mi-am luat un test, eram la muncă, i-am dat o poză și a început să urle, să spună tuturor”, declara Cristina Cioran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: