Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran, noi declarații despre împăcarea cu Alex Dobrescu: «Nu suntem în filme…»

Cristina Cioran, noi declarații despre împăcarea cu Alex Dobrescu: «Nu suntem în filme…»

cristina cioran

Relația dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu a ajuns la final la fel de abrupt cum a început. Actrița este dezamăgită de modul în care s-a terminat povestea de dragoste care părea desprinsă din povești și este radicală atunci când vine vorba despre o eventuală împăcare. Ce are de spus Cristina Cioran despre bărbatul pe care îl credea suflet-pereche, aflați în materialul de mai jos!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, poveste de dragoste cu năbădăi

Cristina Cioran l-a cunoscut pe Alex Dobrescu la scurt timp după ce pusese capăt unei relații de 10 ani pe care o avusese alături de Traian Văduva. În momentul în care Cristina l-a întâlnit pe Alex ea trecea printr-o perioadă dificilă. El a reușit să o cucerească datorită cinismului, umorului și nonșalanța sa, după cum mărturisea Cristina. Povestea de dragoste s-a consumat repede, intens, arzând ca o flacără puternică. Cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe și spuneau că se pregătesc de nuntă, însă….Stupoare! Atunci când toată lumea se pregătea să o vadă pe Cristina în rochie de mireasă, Alex Dobrescu anunța că iubirea dintre ei este de domeniul trecutului.

Au urmat vorbe dure aruncate în mediul online și un scandal în plină stradă, din care Cristina a ieșit cu lacrimi în ochi. Reflectând asupra celor întâmplate, Cristina are un gust amar și susține că nu mai există cale de împăcare!

„Nu mi-aș fi imaginat, într-adevăr, în septembrie sau în octombrie la început, că o să fim aici. Ceva s-a întâmplat în relația noastră. Deodată a fost de nerecunoscut.

Am încercat, nu-mi reproșez nimic. Am încercat tot ce era de încercat, până când mi-am făcut băgăjelul și am plecat. La mine a fost un șoc, pentru că nu îmi venea să cred. Noi ne cunoșteam într-un fel, eram într-un fel și dintr-odată nu am mai fost.

Cred că de la un moment dat încolo ne-am dorit lucruri diferite, asta cred cu adevărat”, a povestit Cristina Cioran, în platoul unei emisiuni televizate.

Cristina Cioran nu este dispusă să-i acorde lui Alex Dobrescu o a doua șansă

Actrița a subliniat că a încercat din greu să-și salveze relația, însă orice efort a fost sortit eșecului. Întrebată dacă mai crede într-o împăcare cu tatăl copilului ei, Cristina Cioran a oferit un răspuns cât se poate de radical. Rănile sufletești produse de Alex Dobrescu au fost prea adânci pentru ca îndrăgita actriță să-i acorde o nouă șansă.

„Nu cred… Ce drum înapoi? Noi nu suntem în filme. Eu cred în viața asta în iertări, împăcări, în reveniri, în regăsiri, doar că în situația asta s-a produs foarte mult rău, s-a stricat și deteriorat foarte mult. S-a pierdut foarte mult respect, deci chiar dacă el își dorește… nu!”, a declarat Cristina Cioran.

Cât despre Alex Dobrescu, afaceristul pare să fi uitat deja clipele magice pe care le-a petrecut în compania Cristinei Cioran. O domnișoară mult mai tânără decât el, studentă și pasionată de desgin vestimentar și make-up, îi aduce zâmbetul pe buze și susține că între ei a fost dragoste la prima vedere!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: