Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească cu tatăl fiicei sale. Care este, de fapt, motivul

Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească cu tatăl fiicei sale. Care este, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (5) Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească cu tatăl fiicei sale

Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească cu tatăl fiicei sale. Fosta prezentatoare TV a devenit mămică în urmă cu câteva luni. Cristina trăiește o poveste de dragoste alături de Alexandru Dobrescu. Recent, blondina a spus că nu vrea să se căsătorească cu el.

Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească cu tatăl fiicei sale. Care este, de fapt, motivul

Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească cu tatăl fiicei sale. În urmă cu câteva luni, actrița a trecut prin momente cumplite. Cristina Cioran a născut prematur o fetiță, iar vreme de mai multe săptămâni, micuța a stat internată în spital, luptând pentr viața sa. În tot acest timp, Cristina a fost trimisă acăsă din cauza restricțiilor impuse în perioada de pandemie, așteptând cu sufletul la gură ca micuța ei să se facă bine și să vină acasă alături de părinții săi. După ce fiica sa s-a întors acasă, vedeta este cea mai fericită. Cu toate astea, Cristina a refuzat propunerea de căsătorie a partenerului ei.Recent, blondina a mărturisit că Alexandru Dobrincu i-a propus să facă pasul cel mare, înainte de a rămâne însărcinată. Cristina Cioran a recunoscut că nu a fost de acord cu asta.

Blondina a declarat că nu are gând să oficializeze relația în acte nici în viitorul apropiat. Acesta nu consideră că un document ar putea să îi lege pe viață. „Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată.”, a povestit Cristina Cioran, pentru Playtech.ro.

Cum se simte fiica Cristinei Cioran

Ema, fiica Cristinei Cioran este în continuare monitorizată de medici. Vedeta TV a spus că micuța a ajuns la greutatea ideală, dar medicii o vor supraveghea pentru a nu apărea alte complicații. Cristina s-a declarat norocoasă pentru că fetița sa este extrem de cuminte. „E foarte bine, ia în greutate cum trebuie. Nu aveam cum să o alăptez. Nu a avut colici, din fericire, se mai trezește doar o dată pe noapte, ceea ce e super, nu plânge decât foarte rar. Suntem monitorizați de doctoriță, ce spune ea e lege.Mergem și la control, vorbim și la telefon. I-am făcut vaccinul de două și patru luni. E superbă, nu îmi pot lua ochii de la ea. Sunt foarte foarte fericită. Acum sunt la cumpărături, să-i iau cadouri.„, a mai spus Cristina Cioran.

De asemenea, actrița nu și-a botezat fiica, subliniind că evenimentul nu a putut fi organizat din cauza pandemiei de coronavirus. Cristina a spus că va aștepta până ce lucrurile vor reveni la normal. Blondina își dorește să țină botezul alături de mai mulți membri ai familiei, dar și prieteni, dar acum nu poate din cauza restricțiilor. „Să sperăm că la anul vom face și noi botezul pe care ni-l dorim, pentru că ne dorim să fie ceva cu mai mulți prieteni, cu familia, normal, să ne și revedem cu ocazia asta. Dacă de doi ani de zile stăm semi-închiși în casă, nu prea am avut ocazia să ne revedem cu prietenii și atunci iată o oportunitate excelentă”, a spus Cristina în urma cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: