Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran a anulat botezul fiicei sale: „Trebuia să o botezăm acum în noiembrie”

Cristina Cioran a anulat botezul fiicei sale: „Trebuia să o botezăm acum în noiembrie”

GALERIE FOTO (2) Cristina Cioran a anulat botezul fiicei sale

Cristina Cioran a anulat botezul fiicei sale. Vedeta este în culmea fericirii de când a devenit mămică. După ce a așteptat săptămâni întregi ca fiica sa să ajungă acasă, Cristina Cioran a plănuit un botez de neuitat pentru ea. Din nefericire, fosta prezentatoare tv a fost nevoită să anuleze marele eveniment.

Cristina Cioran a anulat botezul fiicei sale: „Trebuia să o botezăm acum în noiembrie”

Cristina Cioran a anulat botezul fiicei sale. Vedeta tv a devenit mămică pentru prima oară în luna iulie a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță, dar micuța a fost nevoită să stea câteva săptămâni în incubator pentru că s-a născut mai devreme de termenul stabilit. După șase săptămâni, vedeta și-a adus fetița acasă. Acum, Cristina și Alexandru sunt cei mai fericiți părinți și plănuiesc să organizeze o mare petrecere de botez. Cristina plănuiseră să-și creștineze fiica în noiembrie, dar a fost nevoită să anuleze evenimentul.

Cei doi părinți își doresc să organizeze o petrecere mare, cu familiile și prietenii apropiați, dar restricțiile impuse de pandemie, i-a determinat să anuleze petrecerea. Actrița a declarat că nu au renunțat la botez, dar speră să fie modificate restricțiile. „Inițial trebuia să o botezăm acum, în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare. Dacă nu s-a putut acum, o vom face la anul, nu e grabă”, a declarat Cristina Cioran pentru Playtech.

Cum arată fiica Cristinei Cioran

După clipele grele prin care a trecut după ce a născtut-o prematur pe Ema, vedeta se poate bucura de toate momentele minunate pe care i le oferă fiica ei. Actrița a decis să le-o arate fanilor pe fiica sa, Ema. Într-o postare publicată pe InstaStory, Cristina Cioran apare ținându-și fiica în brațe, iar pe imagine a scris: „Ea este Ema”. Internauții au reacționat imediat și au observat cât de drăguță și adorabilă este.

Cristina Cioran si fiica ei

Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini 44 de ani. Micuța trebuia să se nască în luna septembrie, dar lucrurile s-au schimbat și a născut pe 19 iulie. La scurt timp după ce a născut, actrița s-a filmat, plângând, rugându-i pe fani să se roage pentru fiica ei. Ulterior, vedeta a șters imaginile în care nu-și putea stăpâni lacrimile, și le-a spus fanilor că situația s-a ameliorat. „Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a spus Cristina CIoran.
La scurt timp după ce a născut, vedeta a transmis un mesaj emoșionant pe rețelele de socializare. „Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întarește! Suntem AboveTheSky!”, a scris Cristina Cioran în dreptul fotografiei cu ea, din spital.

Vedeta le-a spus internauților că au fost nopți în care nu a putut să doarmă de grija fiicei sale, având în vedere că Ema a stat în spital șase săptămâni. Din fericire, cea mică s-a însănătoșit, iar acum Cristina și iubitul ei se bucură de fiecare moment petrecut alături de fiica lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: