Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran și-a adus fetița acasă! Micuța Ema a fost externată din spital, după ce s-a născut prematur

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă! Micuța Ema a fost externată din spital, după ce s-a născut prematur

GALERIE FOTO (2)

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă, după perioada grea prin care a trecut, în urma nașterii premature. Spre bucuria tuturor, acum bebelușa este bine, iar actrița a împărtășit cu fanii imagini emoționante cu micuța Ema, după ce a ajuns acasă.

Cristina Cioran este acum în al nouălea cer! După o perioadă cu multe emoții, în care micuța ei a rămas în spital, fiind născută prematur, vedeta poate, în sfârșit, să-și strângă în brațe copilul! Fetița Cristinei Cioran a fost externată astăzi, semn că acum este în afara oricărui pericol!

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă! Micuța Ema a fost externată

În luna iulie, Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima oară. A adus-o pe lume pe fetița ei, Ema, care însă s-a născut prematur.

Actrița se aștepta să-și aducă fetița pe lume abia în luna septembrie, însă lucrurile s-au complicat pe parcursul sarcinii. Micuța a rămas la spital săptâmâni bune, iar abia astăzi mama și-a putut strange în brațe bebelușa!

Kiki Cioran a fost atât de entuziasmată de întâlnirea de-a dreptul emoționantă, încât a ținut să o  împărtășească și fanilor ei. Actrița a postat la InstaStory un video scurt în care apare micuța Ema, care se afla în pătuțul ei. Fiica Cristinei Cioran este îmbrăcată într-un body alb special pentru bebeluși.

„Acasă, în sfârșit!’, este mesajul scris de Cristina Cioran pe Instagram, la imaginile cu micuța Ema.

Fiica Cristinei Cioran, născută prematur. Ce s-a întâmplat

Cristina Cioran este una dintre mamele care a născut prematur. Vedeta a adus-o pe lume pe fiica ei pe data de 18 iulie, deși se aștepta să devină mamă abia în septembrie.

Actrița a explicat că travaliul i-a fost declanșat de o toxiinfecție.

Cristina Cioran a povestit că, atunci când a intrat în travaliu, a resimțit atât contracții, cât și dureri mari de burtă. Și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă. Fără să stea pe gânduri, a sunat la salvare și așa a ajuns de urgență în sala de nașteri.

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba.

Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a povestit recent Cristina Cioran, la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: