Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran și fiica ei au fost externate din spital. Cum se simte cele două

Cristina Cioran și fiica ei au fost externate din spital. Cum se simte cele două

GALERIE FOTO (5) Cristina Cioran și fiica ei au fost externate din spital

Cristina Cioran și fiica ei au fost externate din spital. În prima zi de Crăciun, actrița și fetița sa, Ema, au ajuns de urgență la spital. Medicii le-au testat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care le-a internat în spital. Astăzi, Cristina Cioran a anunțat că ea și fiica ei s-au întors acasă.

Cristina Cioran și fiica ei au fost externate din spital. Cum se simte cele două

Cristina Cioran și fiica ei au fost externate din spital. Celebra actriță a avut parte de momente neplăcute chiar în ziua de Crăciuun. Cristina Cioran și fiica ei au ajuns la spital în prima zi de Crăciun, fiind testate pozitiv cu noul coronavirus. Ema, fiica actriței nu s-a simțit bine, așa că a dat câteva telefoane, după care a mers de urgență la spital. După ce li s-au făcut testele, prezentatoarea TV a descoperit că atât ea, cât și fiica sa, eu fost testate pozitiv cu COVID-19.

Acum cele două se simt mult mai bine, pentru că au primit tratament și au fost monitorizate în permanență. Astăzi, Cristina Cioran și-a anunțat fanii că ea și Ema au fost externate, mulțumindu-le tuturor cadrelor medicale din toate cele trei spitale în care a ajuns cu fetița ei, dar și celor care au susținut-o în tot acest timp.”A fost o mare spaimă! Mulțumim, ați fost minunați: Spitalul Județean Constanța, Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Gr. Alexandrescu din București!!!”, a scris actrița pe o poză, postată pe Instastory.

Cristina Cioran și micuța Ema vor sta în izolare la domiciliu, iar acum se simt foarte bine. Se vor trata la domiciliu și vor sta izolate. „Suntem biiine!!!! În sfârșit acasă, în izolare. Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje și gânduri! Sunteți minunați!Ce am învățat: la orice semn, respirație grea sau febră sau durero în gând la bebeluș. Cu așa bebe mic, nu ezita să mergi la spital! Cei de acolo știu ce fac! A fost greu, dar a trecut! Take care!”, a mai scris actrița pe InstaStory.

Cristina Cioran a născut prematur

În luna iulie, Cristina Cioran a adus pe lume o fetiță. Micuța a fost născută prematur, deși trebuia să se nască în luna septembrie. Cristina a trecut prin momente cumplite după ce medicii au externat-o iar fiica sa a rămas în spital săptămâni întregi. Vedeta i-a ținut la curent pe fanii ei cu starea de sănătate a fiicei sale. „Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis la acea vreme Cristina Cioran.

Prezentatoarea Tv era programată pentru a naște prin cezariană, fiind extrem de bucuroasă de ajutorul unui medic priceput, mai ales că ea avea un fibrom ce nu îi dădea pace. Vedeta se simțea foarte bine și nimic nu anunța acest lucru. „Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare.”, a mărturisit Cristina Cioran într-o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: