Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Joia a fost bătută de un vecin: ”Mi-a dat un pumn în ficat”

Cristina Joia a fost bătută de un vecin: ”Mi-a dat un pumn în ficat”

GALERIE FOTO (2) Cristina Joia a fost bătută de un vecin

Cristina Joia încă se recuperează după ce a fost agresată și a ajuns la spital. Cu toate acestea, se pare că designerul de la ”Visuri la cheie” nu este la primul incident de acest tip. Cristina Joia a fost bătută de un vecin. 

Cristina Joia a fost bătută de un vecin

După incidentul petrecut de curând, vedeta a povestit la emisiunea ”Vorbește Lumea” că nu a fost singura dată când a fost agresată pe stradă. Cristina Joia a fost bătută de un vecin, în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a fost lovită cu pumnul în ficat, chiar în scara blocului.

”Mi-am luat un pumn în ficat, când m-am băgat la un vecin care-și bătea soția în bloc. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, stăteam în altă parte atunci”, a declarat Critina Joia.

Cristina Joia a fost bătută în fața unui supermarket

După acest incident care s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, designerul de la ”Visuri la cheie” a ajuns la spital cu o fractură a piramidei nazale. Motivul a fost o parcare neregulamentară.

Cristina Joia a fost bătută în fața unui supermarket

Cristia Joia a fost lovită de o femeie chiar în fața unui supermarket. Potrivti acesteia, conflictul a pornit de la o parcarea neregulamentară, iar femeia a devenit agresivă, scrie VIVA.

Am văzut o doamnă care încerca să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment… Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea (n.red. agresoarea) ieșea din magazin. M-a înjurat.

Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți, ți-arăt eu cine-i șmechera. A apărut poliția, apoi ambulanța… Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos”, a spus ea.

Cristina Joia a fost bătută de un vecin. Chiar dacă a trecut prin clipe cumplite și dureri groaznice, Cristina Joia și-a păstrat zâmbetul pe buze și optimismul.

Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori. Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicati și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!”, a transmis Cristina Joia la momentul în care a fost externată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: