Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Joia, prima apariție după ce a fost bătută de o femeie. Cum arată vedeta PRO TV

Cristina Joia, prima apariție după ce a fost bătută de o femeie. Cum arată vedeta PRO TV

GALERIE FOTO (2) Cristina Joia, prima apariție după ce a fost bătută de o femeie

Cristina Joia, prima apariție după ce a fost bătută de o femeie. Designerul interior Cristina Joia a trecut printr-o adevărată dramă, după ce a fost agresată fizic într-un magazin de către o femeie. În urma evenimentului, vedeta PRO TV s-a ales cu nasul spart, suferind două intervenții chirurgicale. La câteva luni de la întâmplare, Cristina Joia a apărut în emisiunea lui Măruță, unde și-a dat masca de protecție jos. Cum arată nasul acesteia?

Cristina Joia, prima apariție după ce a fost bătută de o femeie. Cum arată vedeta PRO TV

Cristina Joia, prima apariție după ce a fost bătută de o femeie. Designerul Cristina Joia din emisiunea Visuri la cheie a avut parte de o perioadă grea, după ce a fost lovită în față de o femeie, chiar într-un magazin din Capitală. Cristina a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a apărut pentru prima dată într-o emisiune televizată de când a fost bătută în urmă cu câteva luni. Cristina Joia a acceptat să-și de masca de protecție jos, aceasta având o cicatrice pe față, după ce a suferit două intervenții chirurgicale la nas. „Este prima dată când oamenii mă văd așa. Este un sentiment greu de descris, dar este un lucru pe care trebuie să mi-l asum și să ajung să-l consider ca făcând parte din viața mea. Au fost două operații grele, cu recuperare lungă, purtat de mască, frig, dureri!”, a povestit Cristina Joia în cadrul emisiunii La Măruță.

Cristina Joia a declarat că au fost momente în care i-a fost rușine să-și dea masca jos, pentru ca oamenii să nu-i vadă semnele de pe nas. „Îmi amintesc că am mers la un moment dat la restaurant și mi-a fost teamă și rușine să-mi dau masca jos. Erau oameni care mâncau acolo și m-am gândit că nu ar fi comod pentru ei să mă vadă așa!”, a declarat celebrul designer.

Cristina Joia agresată de o femeie într-un supermarket

În urmă cu câteva luni, Cristina Joia a trecut prin momente de groază după ce o femeie a lovit-o într-un magazin. Conform acesteia, înainte să intre în supermarket, designerul i-a atras atenția unei femei care parcase neregulamentar. Câteva minute mai târziu, designerul a fost atacat și agresat de aceasta, în mijlocul magazinului. Agresoarea i-a spart nasul, lăsând-o pe Cristina într-o baltă de sânge. Vedeta a avut nevoie de două intervenții chirurgicale la nivelul feței pentru a-și reface chipul, dar a rămas cu cicatrici pe lateralele nasului. „M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers iniţial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenţie de urgenţă şi voiam să ştiu dacă aş putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operaţia s-a dovedit a fi una de reconstrucţie nazală, dar asta am aflat postoperator’, a spus ea după prima operație.

Cristina Joia agresata de o femeie in supermaket

Cristina Joia a suferit și a doua intervenție chirurugicală, pentru a-i punea reconstrui nasul vedetei, deși aceasta a rămas cu cicatrici. „Operaţia nu a fost uşoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziţie oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar şti să ne spună mai multe). Ideea e că pe fişa mea scrie reconstrucţie nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniştită şi încrezătoare că, deşi acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine.’, declarat vedeta la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: