Redactia.ro
Home » Sport » Cristina Neagu s-a retras de la națională! Anunțul făcut după calificarea la CM

Cristina Neagu s-a retras de la națională! Anunțul făcut după calificarea la CM

Cristina Neagu, Cristina Neagu retragere

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat la Campionatul Mondial, după ce a învins, scor 35-20, selecționata Macedoniei de Nord. La conferința de după meci, selecționerul Adrian Vasile a anunțat că cea mai valoroasă handbalistă a României, Cristina Neagu s-a retras temporar de la echipa națională.

Jucătoarea celor de la CSM București declara în urmă cu câteva zile că se gândește să renunțe pentru o perioadă la echipa națională. Anunțul retragerii a fost făcut mai curând decât se aștepta toată lumea. În seara în care tricolorele sărbătoreau calificarea la Campionatul Mondial din Spania, Cristina Neagu și-a anunțat retragerea. Cel mai probabil nu va participa la turneul final care va avea loc în perioada 2 – 19 decembrie.

” Nu este ceva definitiv ”

Anunțul a fost făcut de selecționerul României, imediat după meciul cu Macedonia de Nord.

”E important să înțelegem cum e să jucăm fără Cristina. Am preferat să le dau minute celorlalte fete. Trebuie să fim mai exacți fără Cristina. Cristina o să facă o pauză de la echipa națională, pentru ceva timp, începând din acest moment. Meciurile de calificare (n.r. la Euro) vor fi jucate fără Cristina, apoi vom lua o decizie și pentru Campionatul Mondial. Pentru moment, Cristina se va retrage. Toată lumea trebuie să joace și mai bine și vreau să găsesc o echipă și mai bună. Nu este ceva definitiv”, a declarat Adrian Vasile, la conferința de presă.

Cristina Neagu va continua deocamdată să joace pentru echipa sa de club, CSM București.

„Voi juca la CSM încă un an, apoi o să vedem. În funcție de cum mă simt, de rezultate… Toate lucrurile astea contează. Aş vrea să văd că avem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, o echipă care se bate pentru toate trofeele. Trebuie să ştii că mergi în direcţia bună”, a declarat Cristina Neagu, pentru BRD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: